سیاسی
پروژه انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی افتتاح شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان ظهر پنج شنبه پروژه انتقال پساب به مجتمع پتروشیمی خراسان شمالی را افتتاح کرد.
پروژه استفاده از پساب بجنورد در پتروشیمی خراسان با هدف استفاده از آب خاکستری در صنایع طی سفر شهید آیت الله رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم به این استان اجرایی شد.
با بهره برداری از این پروژه، سالانه بیش از پنج میلیون متر مکعب آب آشامیدنی پتروشیمی خراسان آزاد و برای شرب شهر بجنورد استفاده خواهد شد.
ظرفیت تصفیه پساب در تصفیه خانه این پروژه ۵.۵ میلیون متر مکعب در سال است و ۱۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه هزینه شده است.
اجرای این پروژه در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی مجتمع پتروشیمی خراسان بوده است.


![ویدیو / افشاگری واعظی در گفت و گو با «انتخاب»: گروه های خودی و حزب اللهی اعتراضات سال ۹۸ را شروع کردند / اینها حتی برخی از افرادی که در کرج زندان بودند را آورده بودند؛ بعدا [پس از بازداشت]، به آنها گفتند برای چه آمدید، گفتند ما نیامدیم خودتان به ما گفتید بیایید، حالا ما را انداختید اینجا](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/04/1945162_258-390x220.jpg)


