سیاسی
پاسخ آمریکا به شروط ما کافی نیست؛ ترامپ مجبور به قاچاق در هرمز شده است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر محسن رضایی در صفحه شخصی خود نوشت: آمریکا با برخی از هفت شرط ایران موافقت کرده است، اما ما پاسخ این کشور را ناکافی میدانیم.
وی تاکید کرد: دیپلماسی ایران تغییر کرده است و دیگر به وضعیت پیشین بازنخواهیم گشت.
دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین در مطلب دیگری نوشت: ترامپ که با توهم فتح ایران، یکی از احمقانهترین جنگهای تاریخ بشر را با فریب خوردن از نتانیاهو راه انداخت، اکنون پس از ناکامی ناوگان امریکا در باز کردن تنگه هرمز، به قاچاق روی آورده است. ارتش آمریکا تا پیش از این، هیچگاه به چنین فلاکتی دچار نشده بود!


![ویدیو / علی ماجدی، دست راست اقتصادی میرحسین موسوی در دهه ۶۰: در مجلس خیلی دنبال این بودند که چه کسی گزارش [منجر به جام زهر]را نوشته است؛ ما هم میگفتیم نمیدانیم چه کسی نوشته / مهندس موسوی یک نامه به مجلس داده بود که لوایح اقتصادی را در مجلس ماجدی دفاع میکند / ناطق نوری گفت تو میآیی نمایندگان را اغفال میکنی!](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/04/1947242_549-390x220.jpg)

