بصیرت تنها سلاح مقابله باتهاجم فرهنگی است/لزوم احیای کارکرد مساجد – هشت صبح

Print Friendly, PDF & Email


سردار «حیدر بابااحمدی» معاون بسیج مساجد و محلات سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه‌های این معاونت برای آگاه‌سازی جوانان و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن اظهار کرد: تنها سلاح مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن بصیرت، آگاه‌سازی، روشنگری و جهاد تبیین است؛ باید قدرت تمیز حق و باطل در جوانان عزیز ارتقا یابد تا در برابر ویروس‌های دشمن، واکسینه شده و مصون بمانند.

وی با بیان اینکه پایگاه‌های مقاومت بسیج در سطح مساجد سراسر کشور، برنامه‌های تبیینی دارند گفت: این پایگاه‌ها جلسات بصیرت‌افزایی، تحلیلی و روشنگری برگزار می‌کنند و بحمدالله بصیرت دینی و انقلابی در جامعه ما نهادینه است. بابااحمدی افزود: قدرت شناخت و تشخیص در جوانان و نوجوانان ما بسیار بالاست و به همین خاطر، فتنه‌ها در جامعه دینی و انقلابی ما ناکام می‌مانند.

سردار بابااحمدی با اشاره به تشکیل ۵۰ هزار قرارگاه «محله اسلامی» گفت: قرارگاه محله اسلامی مورد استقبال واقع شده و تا امروز بیش از ۲۳ هزار قرارگاه در سطح مساجد محله‌ها، شکل گرفته و معتمدین و نخبگان از اقشار و صنوف مختلف در محله‌ها سخاوتمندانه دعوت پایگاه‌های مقاومت بسیج را پذیرفته و هسته مرکزی و فکری این قرارگاه‌ها را تشکیل داده‌اند.

وی با بیان اینکه قرارگاه «محله اسلامی» با کمک آحاد مردم در حال حل مسائل محلات هستند اضافه کرد: این قرارگاه‌ها در جامعه امیدآفرین هستند و با محوریت مساجد و با هم‌افزایی دیگر ارکان مسجد و محله و با هدایت‌های ائمه محترم جماعات، جهاد مقدس خدمت، رویکرد اصلی پایگاه‌های مقاومت بسیج شده است.

سردار بابااحمدی با اشاره به لزوم احیای نقش مساجد گفت: مسجد، محور تمام فعالیت‌هاست و درصدد احیای کارکردهای همه جانبه مساجد هستیم؛ بسیج مولود مسجد است و به همین علت، لازم است که مساجد محوریت شوند. وی افزود: نهضت بازگشت پایگاه‌های خارج از مساجد به درون مساجد، از سال قبل شروع شده است.

معاون بسیج مساجد و محلات سازمان بسیج مستضعفین گفت: برنامه‌های متعدد پایگاه‌ها باید به نماز جماعت مسجد ختم شود و یا به گونه‌ای طراحی و اجرایی شوند که با اقامه نماز جماعت در مسجد آغاز شوند. پیامد و محصول فعالیت جهادی پایگاه‌ها با میزان رونق‌بخشی به نماز جماعت مسجد، سنجیده می‌شود.

سردار بابااحمدی همچنین از تهیه بسته‌های کمک معیشتی برای خانواده‌های نیازمند، کمک به آزاد سازی زندانیان غیر عمد، کمک هزینه‌های ازدواج، کمک به درمان بیماران با ارائه خدمات درمانی، کمک به ترک اعتیاد افراد گرفتار، توانمند سازی و حرفه آموزی آحاد محله، پرداخت قرض‌الحسنه به نیازمندان متقاضی و… به عنوان مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات معاونت بسیج مساجد و محلات سازمان بسیج مستضعفین یاد کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا