وزارت صمت: در دورهای برای «ساماندهی ثبت سفارش» و «تعیین اولویت کالاها»، محدودیتهایی را در حوزه واردات تلفن همراه اعمال کردیم/ با فراهم شدن گشایشهای لازم، تلاش میکنیم که این محدودیتها کاهش یابند

تسنیم: قائممقام وزیر صمت اعلام کرد محدودیت واردات موبایل تصمیم مدیریتی بود و با بهبود شرایط کاهش مییابد.
مفتح، قائممقام وزیر صمت در امور بازرگانی، با تأکید بر اینکه محدودیتهای اعمالشده در واردات تلفن همراه در فصل بهار امسال ناشی از سیاستهای مدیریتی و خودخواسته بوده است، گفت: «در دورهای برای ساماندهی ثبت سفارش و تعیین اولویت کالاها، محدودیتهایی بهویژه در حوزه واردات تلفن همراه با توجه به نیاز بازار اعمال کردیم. این محدودیتها ناشی از کمبودهای ساختاری نبود، بلکه با هدف مدیریت بازار و اولویتبندی تخصیص منابع ارزی انجام شد. البته این محدودیت تخصیص ارز در حوزه خودرو کمتر بود.»
وی افزود: «با بهبود شرایط و فراهم شدن گشایشهای لازم، تلاش میکنیم این محدودیتها کاهش یابد. تلاش میکنیم ثبت سفارش تلفن همراه برای سال ۱۴۰۵ از فصل تابستان آغاز شود و با توجه به شرایط، روند اجرای آن تعیین میشودف به طور کلی این روند به شرایط ارزی کشور وابسته است.»
قائممقام وزیر صمت در امور بازرگانی؛ درباره محدودیت واردات تلفنهای همراه لوکس اظهار کرد: «زمانی که یک کالا مثل موبایل در اولویت وارداتی قرار نداشته باشد، قاعدتا امکان ثبت سفارش و تخصیص ارز برای مدلهای لوکس آن نیز فراهم نخواهد بود.».
این مقام مسئول همچنین درباره برنامه وزارت صمت برای واردات خودرو در سال ۱۴۰۵ گفت: «با توجه به چشمانداز درآمدهای ارزی کشور، برنامهریزی ما این است که سهم بیشتری از منابع ارزی نسبت به سال گذشته به واردات خودرو اختصاص پیدا کند و امیدواریم شرایط مناسبتری در این بخش فراهم شود.»
وی تأکید کرد: «جزئیات میزان سهمیه ارزی خودرو از سوی معاونت تخصصی مربوطه اعلام خواهد شد، اما رویکرد کلی دولت افزایش ظرفیت واردات خودرو در سال جاری است.»
این مقام مسئول تاکید کرد، در زنجیره خودرو از جمله قطعات نیز برنامه مشخص برای تامین نیاز داخل در نظر گرفتهایم.




