سیاسی

امیر قطر در دیدار با ترامپ: توافق ایران و آمریکا بسیار مهم است؛ همچنان کار‌هایی باید در این مورد انجام شود/ اگر این تلاش‌ها را ادامه دهیم، برای منطقه و ایران بسیار خوب خواهد بود

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

امیر قطر در دیدار با ترامپ: توافق ایران و آمریکا بسیار مهم است؛ همچنان کار‌هایی باید در این مورد انجام شود/ اگر این تلاش‌ها را ادامه دهیم، برای منطقه و ایران بسیار خوب خواهد بودتسنیم: امیر قطر در دیدار با رئیس دولت آمریکا گفت: شراکت تجاری با آمریکا به بیش از یک تریلیون دلار می رسد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در دیدار با دونالد ترامپ رئیس دولت آمریکا اظهار داشت: طی ماه‌های گذشته تمرکز ما بر جنگ متمرکز بود و علاقه‌ای به صحبت درباره اقتصاد نداشتیم.

وی افزود: شراکت تجاری با آمریکا به بیش از یک تریلیون دلار می رسد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی افزود: توافق میان تهران و واشنگن بسیار مهم است و همچنان کارهایی وجود دارد که باید انجام شود.

وی افزود: اگر این تلاشها را ادامه دهیم، برای منطقه و ایران بسیار خوب خواهد بود.

وی گفت: ما برای ارائه کمک در صورتی که دوستانمان بخواهند،‌آماده هستیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا