اقتصادی

اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی ۲ میلیون مادر ایرانی تمدید شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل گرجی پور، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ مجدد و تمدید یک هفته‌ای استفاده از اعتبار مشمولین خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی رایگان طرح یسنا خبر داد و گفت: به منظور حمایت از مادران عزیز ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است و در اجرای ماده (۲۴) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و پوشک بچه رایگان به مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ با جمعیت حدود دو میلیون خانوار در ۷ دهک اول درآمدی در بستر کالابرگ الکترونیکی مجدداً شارژ شد.

وی افزود: از ۲۷ فروردین ۱۴۰۴، اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار مشمول (مادر باردار دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال) مبلغ ۲۰۰ هزار تومان افزوده شده که با احتساب رقم قبلی شارژ شده، امکان خرید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای خانوار مشمول فراهم شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: خانوارهای مشمول می‌توانند با استفاده از برنامه کاربردی «شما» از مبلغ اعتبار خود اطلاع یابند.

گرجی‌پور گفت: خانوارهای مشمول جهت تهیه سبد غذایی و پوشک رایگان می‌توانند به نزدیک‌ترین فروشگاه طرف قرارداد طرح کالابرگ مراجعه کنند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: مهلت استفاده از این اعتبار تا پایان امروز ۳۱ فروردین بود که به منظور بهره‌مندی تعداد بیشتری از مشمولین طرح تا یک هفته (تا هفتم اردیبهشت) تمدید شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا