اقتصادی

عرضه بلوک ۱۷ درصدی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید در بورس – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر مصطفی پرتوافکنان اظهار کرد: بانک سپه در راستای تحقق اهداف و منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر خروج بانک‌ها از بنگاه داری و در اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و بر اساس ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور اراده جدی در خروج از عرصه بنگاه داری داشته و همه ساله اقدام به انتشار آگهی واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه خود می‌کند.

عضو هیئت مدیره بانک سپه با تاکید بر عزم راسخ این بانک در فروش دارایی‌های مازاد خود گفت: بانک سپه در تاریخ ۷ اسفند اقدام به انتشار آگهی مزایده بلوک ۱۷ درصدی سهام شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید در سایت شرکت بورس تهران کرده است.

دکتر پرتوافکنان خاطرنشان کرد: مقرر است مزایده یادشده با شرایط واگذاری ۱۰ درصد نقد، ۵ درصد طی ۲۰ روز کاری پس از قطعی شدن معامله، ۵ درصد چهار ماه بعد از تاریخ قطعیت معامله و مابقی اقساط ۵ ساله با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار، در تاریخ ۲۲ اسفند به انجام رسد که با توجه شرایط مساعد پیش بینی شده جهت واگذاری شرکت مذکور امید است این معامله محقق و یکی از بزرگترین فروش اموال مازاد بانک‌ها طی سالیان اخیر به انجام رسد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا