🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 چهارشنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 05:48
ابتدای مطلب
اقتصادی

نفت در بازار جهانی به بالای ۱۰۰ دلار رسید – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، بهای نفت برنت با ۹۳ سنت معادل ۰.۹۲ درصد افزایش به ۱۰۱ دلار و ۵۱ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز ۸۲ سنت معادل ۰.۹۲ درصد افزایش یافت و به ۹۰ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه رسید.

به نوشته رویترز، پیش‌بینی‌های هواشناسی آمریکا نشان می‌دهد طوفانی که در خلیج مکزیک شکل گرفته، طی دو روز آینده می‌تواند به نخستین توفان اقیانوس اطلس در سال ۲۰۲۶ تبدیل شود و فعالیت تأسیسات نفت و گاز منطقه را مختل کند. مناطق فراساحلی واقع در مسیر این طوفان حدود ۱۵ درصد از تولید نفت خام و ۵ درصد از تولید گاز طبیعی آمریکا را در اختیار دارند. احتمال تأثیرگذاری این طوفان بر فعالیت شش پالایشگاه نیز مطرح شده است.

در همین حال، داده‌های بازار نشان می‌دهد ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲ اکتبر حدود ۲.۰۹ میلیون بشکه کاهش یافته است؛ عاملی که در کنار نگرانی‌های مربوط به عرضه، از قیمت نفت حمایت کرده است.

تحلیلگران معتقدند در صورت ادامه تنش‌ها و اختلال در پالایشگاه‌ها در خاورمیانه، قیمت نفت می‌تواند در محدوده ۱۰۰ دلار در هر بشکه باقی بماند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا