تیتر یک

نخست‌وزیر پاکستان: خرسندیم اعلام کنیم که توافق صلح بین آمریکا و ایران حاصل شده / دو طرف پایان فوری و دائمی عملیات نظامی در همه جبهه‌ها، از جمله در لبنان را اعلام کرده‌اند / مراسم رسمی امضای توافق روز جمعه ۱۹ ژوئن [۲۹ خرداد] در سوئیس برگزار خواهد شد / میانجی‌گران مجموعه‌ای از جلسات را در این هفته تسهیل خواهند کرد / این گفت‌وگوها، پایه‌گذار مذاکرات فنی و مراسم رسمی امضای توافق خواهد بود

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

نخست‌وزیر پاکستان: خرسندیم اعلام کنیم که توافق صلح بین آمریکا و ایران حاصل شده  / دو طرف پایان فوری و دائمی عملیات نظامی در همه جبهه‌ها، از جمله در لبنان را اعلام کرده‌اند / اکنون که توافق امضا شده، میانجی‌گران مجموعه‌ای از جلسات را در این هفته تسهیل خواهند کرد / این گفت‌وگوها، پایه‌گذار مذاکرات فنی و مراسم رسمی امضای توافق خواهد بودشهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد: پس از گفت‌وگوهای فشرده، خرسندیم اعلام کنیم که توافق صلح بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است. هر دو طرف پایان فوری و دائمی عملیات نظامی در همه جبهه‌ها، از جمله در لبنان را اعلام کرده‌اند.

به گزارش «انتخاب»، در ادامه بیانیه نخست وزیر پاکستان آمده است: مراسم رسمی امضای توافق روز جمعه، ۱۹ ژوئن در سوئیس برگزار خواهد شد.

ما از ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران به خاطر تعهدشان به یافتن راه‌حلی دیپلماتیک برای درگیری تشکر می‌کنیم. همچنین قدردانی صمیمانه خود را از برادرانمان در این تلاش میانجی‌گرانه، رهبری بزرگ دولت قطر، برای حمایتشان در دستیابی به این توافق ابراز می‌داریم. به‌ویژه از رهبری دوراندیش پادشاهی عربستان سعودی و جمهوری ترکیه به خاطر کمک‌های عظیمشان در این زمینه سپاسگزارم.

اکنون که توافق امضا شده است، میانجی‌گران مجموعه‌ای از جلسات را در این هفته تسهیل خواهند کرد. این گفت‌وگوهای پیش از اجرا، پایه‌گذار مذاکرات فنی و مراسم رسمی امضای توافق خواهد بود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا