🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 پنجشنبه, ۱۴ آبان ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 10:03
ابتدای مطلب
اقتصادی

سناریوهای مدیریت مصرف گاز در زمستان تدوین شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام وزارت نفت، سعید توکلی با اشاره به برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران برای مدیریت مصرف گاز در استان‌های دارای تنش گازی گفت: خوشبختانه پس از بازگرداندن بخشی از گاز ازدست‌رفته به شبکه، سناریوهای مربوط به همه استان‌های دارای تنش گازی برای مدیریت مصرف و بهینه‌سازی مصرف از طریق شرکت‌های کارور تدوین شده است.

وی با اشاره به اینکه در این سناریوها، در صورت نیاز، محدودسازی مصرف و استفاده از سوخت جایگزین نیز پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: همه سناریوها از سوی سازمان پدافند غیرعامل به‌صورت دقیق بررسی و تأیید و برای آن‌ها مانورهایی نیز برگزار شده است و اکنون نقاط ضعف در حال برطرف‌شدن است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر دغدغه‌مندی این شرکت برای تأمین پایدار گاز در فصل سرد سال بیان کرد: امیدواریم بتوانیم به بهترین شکل ممکن، گاز موجود در شبکه را مدیریت کنیم که در این مسیر، همراهی و همدلی مردم نقش بسیار مهمی دارد؛ زیرا بدون همکاری و مشارکت مردم، عبور از زمستان پیش‌رو، با توجه به شرایط و محدودیت‌های موجود، بسیار دشوار خواهد بود.

توکلی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی برای کاهش مصرف گاز افزود: در این زمینه، پویش «۲۰ درجه» و پویش‌های دیگری ازجمله «اتاق گرم» را در دستور کار داریم. همچنین اقدام‌های مختلفی از سوی شرکت‌ها و بخش‌های گوناگون و با مشارکت مجموعه‌های دولتی، غیردولتی و بخش خصوصی در حال انجام است.

وی ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی هر منطقه و همراهی مردم، زمینه کاهش مصرف گاز و مدیریت بهینه آن در فصل سرد سال فراهم شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا