سیاسی
اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی در پیامی خطاب به سریازان اسرائیلی نوشت: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ بار دیگر تکرار خواهد شد.
متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سربازان متجاوز و تروریست صهیونیست ، کمتر از ۴ روز ۱۰۰ نفر تلفات دادید!!! ، اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ بار دیگر تکرار خواهد شد؛ همان سالی که با خفت و خواری از این سرزمین فرار کردید.
امروز نیز اگر بر تجاوز و اشغالگری اصرار ورزید، با ذلت و شکست با لگد بیرون رانده خواهید شد.
خود دانید.




![پزشکیان: حاکمیت باید کسانی را ببیند که دیده نمیشوند/ به هر شکلی که شده نباید بگذاریم مردم در معیشت خود با مشکلی مواجه شوند؛ افرادی که معیشت مناسبی ندارند، بیشتر در خطر [از دست دادن] سلامتی خود قرار دارند/ سال گذشته، بالاجبار برق و گاز تولید کنندگان با قطعیهایی مواجه شد؛ باید کاری کنیم که سوخت و انرژی در اختیار سیستم خدمات عمومی قرار بگیرد](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/03/1941692_762-390x220.jpg)
