🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 شنبه, ۱۶ آبان ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 14:48
ابتدای مطلب
مجلس

انتقاد عباسی از بلاتکلیفی ۸ ماهه وزارتخانه‌های دفاع، اطلاعات و نفت – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزاری خبرگزاری مهر، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، در یادداشتی با انتقاد از بلاتکلیفی وزارتخانه‌های دارای سرپرست و طرح نشدن استیضاح برخی وزرای اقتصادی، خواستار رفع فشارها و تعارض منافع در معرفی گزینه‌های پیشنهادی برای وزارتخانه‌ها شد.

این نماینده مجلس در این یادداشت با اشاره به مخالفت برخی مسئولان و نمایندگان با استیضاح یا جابه‌جایی وزرای ناکارآمد در حوزه اقتصاد و معیشت، نوشت: استدلال مطرح‌شده این است که در شرایط حساس و جنگی، اداره وزارتخانه‌ها با سرپرست به صلاح کشور نیست.

وی با طرح این پرسش که چگونه می‌توان این استدلال را با وضعیت برخی وزارتخانه‌های کلیدی تطبیق داد، افزود: وزارتخانه‌های دفاع، اطلاعات و نفت حدود هشت ماه است که با سرپرست اداره می‌شوند، اما استیضاح وزرایی که عملکرد آن‌ها با معیشت مردم ارتباط دارد، نباید در دستور کار مجلس قرار گیرد.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس از سران قوای مجریه و مقننه خواست برای رفع این تناقض، فشارها و تعارض منافع را کنار بگذارند و هرچه سریع‌تر نسبت به معرفی وزیران پیشنهادی واجد شرایط مطابق قانون اقدام کنند.

عباسی همچنین خواستار تصمیم‌گیری درباره جایگزینی وزرای حوزه معیشت از طریق استیضاح یا استعفا شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا