آموزش و پرورش «۴۴ هزار میلیارد تومان» به فرهنگیان بدهکار است؛ معادل ۱۶ درصد کل بودجه این وزارتخانه


تسنیم: مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد که آموزش و پرورش ۴۴ هزار میلیارد تومان بدهی به فرهنگیان دارد، رقمی معادل ۱۶ درصد کل بودجه این وزارتخانه درسال جاری.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی اعلام کرد بدهی آموزش و پرورش در سنوات گذشته بخصوص در پرداخت مطالبات فرهنگیان در مجموع حدود ۴۴ هزار میلیارد تومان است که با وضعیت فعلی برآورد بودجه آموزش و پرورش، پرداخت آنها در سال ۱۴۰۳ ناممکن است و مجدداً شاهد چالشهای گذشته خواهیم بود.
بیشترین بدهی وزارت آموزش و پرورش مربوط به معوقات فوق العاده رتبهبندی نیمه دوم سال ۱۴۰۰ فرهنگیان است. پس از آن بیشترین بدهی مربوط به مابه التفاوت پاداش پایان خدمت و مرخصی ذخیره سال ۱۴۰۰ ناشی از اعمال فوقالعاده قانون رتبهبندی است.
معوقات پرداخت نشده سال ۱۴۰۲ و دیون انباشته شده و پرداخت نشده تا پایان مالی سال ۱۴۰۲


![رویترز: نفت با ۳.۴۷ دلار افزایش، به ۱۰۹ دلار و ۱۹ سنت در هر بشکه رسید/ نشست پکن هیچ پیشرفت ملموسی در مورد تهران حاصل نکرد، بنابراین بازار دوباره به بنبست خورد/ پیامدهای جنگ [علیه] ایران در افزایش قابل توجه قیمت مصرف کننده و تولید کننده، منعکس شده](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2026/05/2156961_278-220x150.jpg)


