آخرین وضعیت محورهای اصفهان؛محورهای غرب و شرق اصفهان بارانی است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

سرهنگ عبدالرضا میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان اصفهان اظهار کرد: از صبح امروز بارش باران در برخی محورهای استان آغاز شده و در حال حاضر محورهای دامنه و نجفآباد، گردنه رخ، کنارگذر شرق اصفهان و محور زرینشهر شاهد بارندگی هستند.
وی افزود: با توجه به بارش باران و لغزندگی سطح جادهها، ضروری است رانندگان هنگام عبور از این محورها سرعت مطمئنه را رعایت کرده و از شتابزدگی در رانندگی پرهیز کنند.
رئیس پلیس راه استان اصفهان با تأکید بر ضرورت رعایت فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی، گفت: رانندگان باید از ترمزگیری ناگهانی، سبقتهای غیرمجاز و حرکات مخاطرهآمیز در مسیرهای بارانی خودداری کنند.
میرزایی خاطرنشان کرد: رانندگان با توجه به شرایط جوی و لغزندگی محورها، با احتیاط بیشتری رانندگی کنند تا از وقوع حوادث و سوانح رانندگی پیشگیری شود.





