قیمت گذاری محصول جو قربانی کم کاری شده است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالجلال ایری صبح یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در رابطه قیمت گذاری خرید تضمینی جو کم کاری صورت گرفته و این موضوع کشاورزان استان گلستان را به چالش روبرو کرده است.
نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس افزود: طبق مذاکراتی که با وزارت جهاد کشاورزی شد به قیمت گذاری پایین محصول جو اعتراض به عمل آمد.
ایری گفت: متاسفانه علی رغم تذکرات داده شده شورای قیمت گذاری به این موضوع توجهی نکرده است.
وی با اشاره به گستردگی کشت جو در استان گلستان خاطر نشان کرد: سطح زیر کشت جو در گلستان ۷۸ هزار هکتار است که حداقل ۳۰۰ هزار نفر در این رابطه نقش مستقیم دارند و به لحاظ معیشتی با قیمت گذاری درگیر هستند.
ایری ادامه داد: جو وارداتی در بازارگاه ۱۱ هزار تومان قیمت گذاری می شود در صورتی که جو را از کشاورز ذیل قیمت خریداری می کنند.
وی افزود: انتظار داریم با ارز حمایتی جو از کشاورزان خریداری شود که به نزدیک ۱۵ هزار تومان خواهد رسید.
نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس گفت: متاسفانه فرایند خرید تضمینی محصول جو طبق منطق انجام نشده است و در این رابطه شرمنده کشاورزان هستیم.


![شرایط فروش فیدلیتی پرایم برای متقاضیان عادی اعلام شد [آذر ۱۴۰۳]](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2024/11/1859992_974-390x220.jpeg)


![قیمت کامیونت فورس ۳.۸ تن بار دیگر از سوی گروه بهمن افزایش یافت [آبان ۱۴۰۳]](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2024/11/1857391_709-390x220.jpg)