علم‌الهدی: یک جریان اخیراً به راه افتاده که افراد می‌گویند «ایستاده‎ایم اما گله‌‎مندیم»؛ گله‌مند از چه؟ / مردم از افراد، جریان‌ها و روش‌ها گله مند هستند؛ مردم از نظام گله‌‎ای ندارند / مشکلات معیشتی مانع از مشارکت مردم در انتخابات نخواهد شد

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

تسنیم: نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی لیست خاصی را تایید نمی‌کنم و هر کس خود را به بنده منسب کرد، دروغ گفته، حتی اگر نزدیکترین افراد بنده نیز فردی را معرفی کردند، نپذیرید.

 

حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی در همایش سراسری رسانه و انتخابات که امروز با حضور برنامه‌‎سازان، تهیه‎‌کنندگان و عوامل اجرایی تولید برنامه‌های تلویزیونی برگزار شد، با اشاره به آیه ۶۷ سوره مبارکه مائده، اظهار داشت: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» و این آیه اگر چه بیشتر در ایام غدیر مورد توجه مضاعف قرار می‌گیرد، اما مسائلی در آن وجود دارد که شرایط حال حاضر ملت و نظام ما را نیز به تصویر می‌کشد.

 

وی افزود: در این آیه مسائلی قابل‌ توجه است. اینکه وجود اقدس نبی مکرم اسلام(ص) پس از اعلام نصب الهی، ‌امیرالمؤمنین(ع) را به‌ عنوان‌ جایگزین و نایب پس از خود تعیین کردند و این امر به نوعی کار انتخاباتی و سیاسی هم محسوب می‌شود، زیرا افراد متقاعد شدند انتخاب و بیعت کنند.

 

امام جمعه مشهد ادامه داد: علاوه بر این خداوند عالم در این آیه تصریح می‌کند که پیامبرش اگر این کار را انجام ندهد، اگر جریان نصب الهی‌ امیرالمؤمنین (ع) را با بیعت مردم همراه نکند، گویا همه رسالت خود را انجام نداده است. این نشانه‌ای برای تعظیم ضرورت مدیریت جامعه است؛ چیزی که در حال حاضر، بیش از همه در ساختار قانون‎گذاری مجلس نمود پیدا می‌کند.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی اگر در صدر جریان مدیریتی جامعه نباشد، حتماً و قطعاً در زمره شاخص‌ترین و تأثیرگذارترین نهاد‌های کشور است، خاطرنشان کرد: برادران و عزیزان، بسیاری از شما برنامه‌هایی برای رسانه ملی تهیه می‌کنید که در آن، تصاویر دردناکی از اقدام نابکارانه تروریست‌ها در ماجرای کرمان به تصویر کشیده می‌شود یا اینکه تصاویری از کودکان مجروح و شهید غزه به قاب تلویزیون می‌آید. در تهیه این برنامه‌ها به‌یقین بسیار پیش آمده که فارغ از مخاطب، قلب‌های خود شما محزون شده و با خود گمان کرده‌اید، کاش شرایطی بود که شما می‌توانستید به این کودکان یتیم، به این زنان جنگ‌‎زده و این مردان داغ‎دیده کمک کنید. عزیزان من در حال حاضر هر کس بخواهد به جریان مقاومت، استکبارستیزی و جریان حق کمک کند، باید در انتخابات شرکت کند و مشارکت مردم را افزایش دهد.

 

وی ادامه داد: دشمن می‌داند که نمی‌تواند ۲۲ بهمن و ۹ دی را از این مردم بگیرد، به همین دلیل بر انتخابات متمرکز می‌شود تا مردم را از نظام جدا کند. به همین دلیل است که می‌گوییم مشارکت در انتخابات به‌منزله تأمین اسباب حمایت از کودکی است که در غزه و کرمان به شهادت می‌رسد و قربانی می‌شود، زیرا همان دشمنی که آن‌ جا از بمب علیه مردم استفاده کرد، همان دشمنی است که می‌خواهد مشارکت مردم را در انتخابات تضعیف کند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: در این دوره هم اصل حرف دشمن و تلاش محوری او آن است که مردم به دلیل مشکلات معیشتی در انتخابات شرکت نمی‌کنند. بعضی جریان‌های سیاسی معلوم‌‎‌الحال هم بر این آتش می‌دمند و متأسفانه برخی رسانه‎‌های خودی نیز ناخواسته با همین نظریه هم‌ ‎صدا شده‌اند. همه این‌ها نیز در حالی است که تجربه ما خلاف این مسأله را ثابت می‌کند. همان‌طور که در انتخابات مجلس پنجم رقم خورد و در شرایطی شاهد یکی از پرشورترین انتخابات‎‌های تاریخ انقلاب بودیم که تورم وقت کشور از ۵۰ درصد فراتر می‌رفت و در جریان احراز صلاحیت‌ها نیز بیش از ۵۰ درصد نامزد‌ها رد صلاحیت شده بودند.

 

وی تأکید کرد: یک جریان اخیراً به راه افتاده که افراد می‌گویند «ایستاده‎ایم اما گله‌‎مندیم». گله‌مند از چه؟ ببینید برادران، گاهی اوقات ریشه بعضی حرف‌ها که واکاوی شود، می‌بینیم دشمن آن را به جامعه تزریق می‌کند. موضوعی که باعث می‌شود مردم گله‌‎‌مند باشند، گلایه از افراد، از جریان‌ها و از روش‌ها است. مردم از نظام گله‌‎ای ندارند. رهبری که ستون خیمه نظام است، به‌عنوان همین جایگاه مورد توجه مردم قرار می‌گیرد. اینکه محور اقتدار نظام است و مردم چون حامی نظام هستند، از رهبری حمایت می‌کنند.

 

امام جمعه مشهد با تأکید بر اینکه مشکلات معیشتی مانع از مشارکت مردم در انتخابات نخواهد شد، گفت: حقیقت هم این است که مردم به خاطر مشکلات معیشتی، مشارکت خود در انتخابات را کاهش نمی‌دهند. موضوعاتی که باعث می‌شود مشارکت کاهش پیدا کند، یکی مسئله روند اجرایی برگزاری انتخابات است و دیگری چالش‌هایی است که در مقام روش اجرای کار توسط مسئولان دنبال می‌شود.

 

وی بیان کرد: همه شما عزیزان باید در برنامه‌های خود متمرکز بر ارتقای شور و هیجان انتخاباتی در جامعه باشید. تا به امروز، خوشبختانه در جریان احراز صلاحیت‌ها تنش خاصی وجود نداشته است. این آرامشی که در جریان اجرایی انتخابات وجود دارد، این خیلی قابل‌توجه است. با این حال، بازهم از عزیزان شورا‌های نظارت می‌خواهم که تنگ ‎نظری و سختگیری را کنار بگذارند. شور انتخاباتی به این است که انقباضی به وجود نیاید و اگر چه ضرورت برخورد با تحرکات غیرقانونی همیشه وجود دارد، اما دستگاه‌های اجرایی می‌توانند با مشرب وسیع‌‎‌تر و دست بازتر با مسائل مواجه شوند تا جریان‌هایی که کاندید دارند، خود را در تنگنا و مضیقه نبینند و احساس فشار نکنند.

 

علم‌الهدی بیان کرد: اینکه بعضی دوستان فکر کنند ممکن است یک جریانی مطرح شود که مورد تأیید بنده باشد یا حتی خودم یک جریان در انتخابات داشته باشم، اصلاً این‌طور نیست. بنده رسماً همین‌ جا اعلام می‌کنم که بنده هیچ لیست خاصی ندارم و هیچ لیستی را تأیید نمی‌کنم. اگر هم در گوشه و کنار حرف‌هایی‌زده می‌شود، این‌ها همه خلاف واقع است، اگر فرد یا جریانی خود را به من نصب داد یا خود را منصوب و منتخب بنده می‌دانست، همه باید بدانند که دروغ می‌گوید و خلاف عمل می‌کند.

 

وی افزود: علاوه بر این، ممکن است برخی‌ها بگویند فلانی در این استان اگر چه از جریانی حمایت نکرده، اما جلوی فعالیت باقی جریان‌های سیاسی را گرفته است. بنده همین‌جا اعلام می‌کنم در این ایام از هر چه رنگ و بوی انتخاباتی دارد و ممکن است در مقام جریان‌‎سازی قرار بگیرد، فاصله دارم. ما خودمان یک رأی داریم، همان را هم به صندوق می‌اندازیم. بیشتر از این هر کس هر چه بگوید، دروغ گفته است، زیرا مردم ما پس از ۴۵ سال این‌قدر بلوغ و بصیرت سیاسی دارند که خودشان بدانند باید چه کسی را انتخاب کنند لازم نیست ما بیاییم به مردم املا کنیم به چه کسی رأی بدهند. مردم قیم نمی‌خواهند و گمراه هم نیستند. خودشان همه‌چیز را می‌دانند و انتخابشان را انجام می‌دهند.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در خطاب به مدیران استانی و دست‎اندرکاران برگزاری انتخابات خاطرنشان کرد: موضوع دیگری را باید به همه مدیران استانی تذکر بدهم. از همه کسانی که قبول کرده‌اند بر سر صندوق‌ها بایستند، باید رسماً تعهد گرفته شود که سر وقت کار شعبه را آغاز کنند. نمی‌شود آقایی نماز صبح خود را بخواند، بعد از آن هم خواب آسوده خود را انجام دهد، صبحانه‌اش را بخورد و سر فرصت سراغ صندوق‌ها بیاید در حالی که مردم ساعت‌ها معطل بازشدن شعب اخذ رأی هستند این‌ها مسئولیت قبول کرده‌اند، باید تعهد بدهند پای‌کار مردم باشند.  

 

وی ادامه داد: علاوه بر مسئله زمان آغاز و پایان کار، به موضوع توزیع عادلانه تعرفه‌ها نیز به‌دقت نظارت کنید. از شب قبل از انتخابات باید خاطر شما جمع باشید که تعرفه به میزان کافی در همه شعب وجود دارد. این مسئله هم باید در همه شهرستان‌های استان دنبال شود. مشهد مرکز استان است و مهم است، اما انتخابات میدان مشارکت همه مردم است پس توجه کنید زمینه مشارکت نیز برای همه فراهم باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا