راهکارهای آقاتهرانی برای افزایش مشارکت در انتخابات – تابناک
به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری ظهر دیروز با حضور در موسسه فرهنگی هنری خراسان از بخشهای مختلف این مجموعه رسانهای از جمله شهر چاپ و تحریریه روزنامه بازدید کرد.
در ابتدای این بازدید توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت فعالیتهای این مجموعه رسانه ای به وی ارائه شد. همچنین این نماینده مجلس با حضور در دفتر مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری خراسان با وی به گفت و گو نشست.
رضا خوراکیان در این دیدار به ارائه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای موسسه فرهنگی هنری خراسان پرداخت. آقاتهرانی نیز از فعالیت های ارزشمند آن موسسه تقدیر و برضرورت همافزایی جبهه انقلاب برای تبیین حقایق و حل مشکلات جامعه تاکید کرد. او در گفت و گو با خراسان با اشاره به این که در انتخابات خبرگان رهبری نام نویسی نکرده است؛ درباره ورودش به انتخابات ۱۴۰۲ مجلس؛ گفت: «من به دنبال این که برای خودم وظیفه ای درست کنم نیستم؛ باید دعا کرد که همین وظیفه ای را هم که به دوش ما گذاشته شده بتوانیم به نحو احسن انجام دهیم.»
آقا تهرانی گریزی هم به موضوع مشارکت زد و گفت: «شرایط خوبی نیست و باید تلاش کنیم که شور انتخابات بیشتر شود و مشارکت افزایش پیدا کند. ما در همین مجمع عمومی جبهه پایداری که به تازگی برگزار شد بیش از آن که به دنبال برگزاری یک نشست و مجمع انتخاباتی و حزبی باشیم به دنبال ایجاد شور انتخاباتی بودیم. طبیعتا افزایش مشارکت در گرو رقابت سالم میان کاندیداها و تأکید و تبلیغ برروی برنامههاست.»
مجمعی که آقا تهرانی از آن سخن می گوید ماه گذشته برگزار و گفته شد که حدود هزار شرکتکننده داشته است. در این نشست، افرادی از جمله مرتضی آقاتهرانی، صادق محصولی، علی خضریان، نصرا… پژمانفر، کاظم صدیقی، بیژن نوباوه، مجتبی مصباح یزدی فرزند حضرت آیتا… مرحوم مصباح یزدی و رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن و نیز جمعی از اعضای جبهه پایداری در سطح استانها و شهرستانها در آن حضور داشتند.
حجت الاسلام آقاتهرانی در بخش دیگری از گفت و گوی خود با خراسان؛ به علل و عوامل چرایی کاهش مشارکت اشاره کرد و با تاکید بر این که کارنامه مجلس یازدهم قابل دفاع است، مشکل اصلی را در ارائه دستاوردهای مجلس دانست: «یک عامل موثر دیگر برای افزایش مشارکت، رسانه ای کردن دستاورد های مجلس است. وقتی مردم فکر کنند که این مجلس هم با مجلس های قبلی تفاوتی نمی کند و اثری در زندگی آن ها نداشته، خب بالطبع رغبت آنان برای مشارکت نیز کمتر می شود. البته که این مجلس به تصریح رهبر انقلاب مجلسی انقلابی بوده و کارنامه موفقی هم داشته است اما به نظرم مشکل اصلی آن است که دستاورد ها به درستی به مردم ارائه نمی شود و خب نقش آفرینی رسانه ها در این باره بسیار مهم است که بتوانند اقدامات مجلس را به عموم مردم ارائه دهند.»