اعلام آمادگی ارتش ۱۰ میلیونی/ ایستادگی مردم بر آرمان‌های انقلاب – هشت صبح

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی وارد پنجاهمین روز از جنگ غزه می‌شویم که اولین مرحله از تبادل اسرا در نخستین روز آتش‌بس چهارروزه انجام شد. رژیم غاصبی که هدف خود را نابودی حماس عنوان کرده بود حالا مجبور شده است با حماس برای آزادی گروگان‌هایش و تعداد روزهای آتش بس، توافق کند.

در این مدت رژیم صهیونیستی بدون توجه به هشدارها و فشار سازمان‌های بین‌المللی همچنان به شکل وحشیانه در حال بمباران مناطق مسکونی، مراکز درمانی و بهداشتی و همه زیرساخت‌های نوار غزه بود. اما علی‌رغم این وحشی‌گری‌ها و جنایت‌ها، رژیم اسرائیل به هیچ‌یک از اهداف خود دست نیافته است.

هرچند این رژیم ادعای جنگ با حماس با هدف نابودی این گروه مقاومت فلسطینی را دارد؛ اما به جز کشتن کودکان و غیرنظامیان و تخریب شهرها، دستاورد دیگری نداشته و به اذعان کارشناسان، توان رزمی حماس کاهش نیافته است.

بنا بر آخرین تحولات غزه، بیش از ۱۳ هزار غیر نظامی از جمله زنان و کودکان در اثر حملات وحشیانه و کور انسان‌نماهای صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. به زعم کارشناسان، این حجم از ددمنشی و وحشی‌گری در کشتار گسترده و سیستماتیک غیر نظامیان در دهه سوم قرن بیست و یکم بی سابقه است و اگر حمایت مدعیان حقوق بشر همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نبود، رژیم صهیونیستی در همان روزهای اولیه عملیات «طوفان‌الاقصی» فرو می‌پاشید.

حمله به بیمارستان‌ها، مدارس و اماکن مسکونی و… مغایر با اصل تمایز در حقوق بین‌الملل بشردوستانه است. «نسل کشی» با توجه به تعریف ماده یک کنوانسیون منع نسل کشی ملل متحد، عناصر آن در جنگ غزه به چشم می‌خورد اما مجامع بین‌المللی در برابر جنایات رژیم اسرائیل در غزه سکوت کرده‌اند و همین سکوت چراغ سبزی به رژیم کودک‌کش برای ادامه حملات وحشیانه خود است.

به موازات اوج‌گیری جنایت‌ها در بزرگترین زندان سر باز به نام غزه، جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت دیپلماتیک خود برای پایان‌دادن به محاصره انسانی و کشتارهای بی‌امان اسرائیلی‌ها استفاده می‌کند؛ در همین راستا دستگاه سیاست خارجی کشورمان از ابتدای آغاز تحولات در غزه رایزنی‌های دیپلماتیک خود را با کشورهای منطقه آغاز کرد و این مهم سبب ایجاد موضع گیری یکسان کشورهای اسلامی در محکومیت جنایات رژیم اشغالگر شد.

در ماجرای جنگ غزه با همه افتخارات به سلحشوران مقاومت و تلخی‌های ناشی از ویرانی غزه مظلوم، کشتار زنان و کودکان شاهد همگرایی از سوی ملت‌ها در سراسر دنیا بودیم، هرچند متأسفانه برخی از چهره‌های داخلی با بیان سخنانی سطحی، پوچ و بی اساس نشان داده‌اند که درک درستی از زمانه و عمق تحولات رخ داده ندارند.

اعلام آمادگی ارتش ۱۰ میلیونی/ ایستادگی مردم بر آرمان‌های انقلاب

«محمد جواد ظریف» وزیر سابق امور خارجه که بعد از کنار رفتن از مسؤولیت هر از چندگاهی با سخنان جنجالی و حاشیه‌ای توجه افکارعمومی را به خود جلب کرده است، در تازه‌ترین اظهاراتش گفته است: «معتقدم مردم از پرداخت هزینه خسته شده‌اند. نیازی هم نیست ما هزینه بپردازیم. ما می‌توانیم از حق دفاع کنیم. اگر به سیاستی انتقاد داریم، راه‌حل ما نباید عوض کردن جای ظالم و مظلوم باشد. راه‌حل همان‌طور که قانون اساسی ما گفته این است که ایران از مستضعفین دفاع کند؛ اما قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم.» نمودار ظریف در دو سال اخیر نشان می‌دهد که از زمانی که ظریف و هم‌قطارانش، مرکب وزارت امور خارجه را ترک کرده‌اند، سعی داشته‌اند با ایجاد حاشیه و افشای فایل‌های مثلاً محرمانه، تیتر یک رسانه‌ها شوند. سخنانی که یک نوع خودزنی است و با این‌گونه اظهارنظرها تنها خود و سیاست‌های گذشته‌اش را مورد انتقاد قرار می‌دهد.

اگر روزی ایران تنها حامی فلسطین و مردم مظلوم غزه بود، اکنون جهان از خواب بیدار شده و ذات رژیم اسرائیل را شناخته است. این شناخت و بیداری فراگیر جهانی که نمونه‌هایی از آن را در راهپیمایی‌های حمایت از فلسطین در شهرهای اروپایی می‌بینیم، همه و همه نتیجه سال‌ها آرمان‌خواهی ایران و ایرانیان و جبهه مقاومت برای مردم فلسطین است.

امروز علاوه بر جهان اسلام ملت‌های آزاده در بسیاری از کشورهای غیر اسلامی نیز حامی آرمان فلسطین به شمار می‌روند و این حاصل حمایت جمهوری اسلامی از مسأله فلسطین است. در چنین شرایطی عجیب است که برخی چهره‌های شاخص سیاسی در داخل دم از خستگی مردم ایران و ملت‌های مسلمان پیرامون آرمان فلسطین می‌زنند.

پویش «حریفت منم» که پس از آغاز عملیات نیروهای مقاومت علیه رژیم اشغالگر قدس آغاز شده بود، به بیش از ۱۰ میلیون حمایت رسیده است. پویشی که نشان داد مردم ایران علیرغم اظهارات آقای ظریف همواره حامی مستضعفان هستند. مردمانی که هرچند از شرایط معیشتی و اقتصادی خود راضی نیستند اما از حمایت‌های خود از مظلومان دست نمی‌کشند.

حجت الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در واکنش به این اظهارات ظریف و میزان استقبال از پویش «حریفت منم» در پیامی در شبکه ایکس نوشت: «علاوه بر نگرش سنجی‌های معتبر پیش از طوفان الاقصی، پویش حریفت منم با بیش از ۱۰ میلیون حق‌طلب عاشق مبارزه با صهیونیست، برداشت نادرستی را که برخی از «نگرش اکثریت مردم ایران به حمایت از مردم فلسطین» مطرح می‌کنند، کنار زد و در عین حال تصویر درست و بی سابقه‌ای را از ظلم ستیزی این ملت نمایان کرد.

اعلام آمادگی ارتش ۱۰ میلیونی/ ایستادگی مردم بر آرمان‌های انقلاب

پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی و آغاز موج گسترده نسل‌کشی و حمله به زنان و کودکان مظلوم غزه جمعی از جوانان با راه اندازی سایتی از مردم ایران درخواست کرده‌اند برای حضور در سرزمین‌های اشغالی و اعلام آمادگی مبارزه با اسرائیل با شعار «حریفت منم» اقدام به ثبت نام کنند که در پی ادامه این عملیات و جنایت وحشیانه و حمله هولناک به بیمارستان المعمدانی غزه، هر لحظه بر تعداد ثبت‌نامی‌ها افزوده می‌شود و تا کنون به ۱۰٬۵۳۷٬۵۲۲ رسیده است.

ظریف پیش از این نیز با مقابل هم قرار دادن آرمان گرایی و واقعیت و با تکرار جمله معرف خود یعنی «خودمان انتخاب کرده‌ایم» سعی داشت سیاست‌های نظام را زیر سوال ببرد. اما ظریف و همفکران او باید به سوال پاسخ دهند که آیا با رویکرد و سیاست آنها، ایران به این میزان از توانمندی‌های داخلی و قدرت در سطح منطقه‌ای و جهانی رسیده بود؟

تجربه مذاکره و حتی مخاصمه ایران با دوست و دشمن در این ۴۴ سال و سیاست و نظمی که در دنیای امروز بین الملل حاکم است، بیانگر آن است که راه پیشرفت ایران تنها از مسیر پافشاری بر روی آرمان‌ها و عدم سازش‌گری ممکن می‌شود. موضوعی که راز استمرار انقلاب طی ۴۴ ساله گذشته بوده و این مسأله همواره ثابت کرده که ایران با تکیه بر روی این ارزش‌ها، به یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه مبدل شده است.

رمز موفقیت ایران در این است که از مشکلات عدیده مأیوس نشده و مسیر خود را با قدرت و اقتدار، پیش برده است. موضوعی که برای آنان که نگاه‌شان به نگاه غرب گره خورده است، طبیعتاً ناگوار خواهد بود؛ چراکه پیشرفت مطلوب از منظر غرب‌گرایان، صرفاً با حمایت، اعتماد و باج‌دادن به غرب میسر می‌شود. هر چند که متأسفانه حافظه سازش‌کاران ضعیف است و اگر چه بارها مورد بدعهدی سازش‌کاران قرار بگیرند، باز هم بر همین رویه غلط تأکید می‌کنند و همان رویکرد را پیش می‌برند.‌

در قضیه فلسطین نیز ایران دفاع از آرمان‌های فلسطین و رد هرگونه سازش را یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقاومت دانسته و رهبری نظام نیز دفاع از فلسطین را واجب عینی و هرگونه حاکمیتی به غیر از فلسطین را غاصبانه می‌دانند و بر همین اساس ملت ایران نیز پای آرمان خود تا نابودی کامل اسرائیل ایستاده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا