تیتر یک

آماده‌سازی‌ها برای آغاز نشست‌های سطح بالا میان ایران و تعدادی از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و عراق / این نشست‌ها طی چند هفته آینده آغاز خواهد شد / هدف از این نشست‌ها ایجاد سازوکار‌های امنیتی و نظامی است که منافع مشترک را تضمین کند

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات الجزیره از ادامه آماده‌سازی‌ها برای آغاز نشست‌های سطح بالا میان ایران و تعدادی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و عراق خبر داد.

 

به گزارش «انتخاب»؛ فاطمه الصمادی، تحلیلگر عرب در حوزه ایران و پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات الجزیره نوشت: آماده‌سازی‌ها برای آغاز نشست‌های سطح بالا میان ایران و تعدادی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و عراق ادامه دارد.

 

هدف از این نشست‌ها ایجاد سازوکارهای امنیتی و نظامی است که منافع مشترک را تضمین کند.

 

منابع من در تهران تأکید می‌کنند این نشست‌ها طی چند هفته آینده آغاز خواهد شد و مشورت‌های ایرانی-خلیج فارسی، به‌ویژه ایرانی-سعودی، در این زمینه ادامه دارد.

 

در این نشست‌ها، ایالات متحده آمریکا مشارکت ندارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا