سیاسی

خبرنگار العربیه: یک تیم حقوقی پاکستانی برای حضور در مراسم امضای توافق میان ایران و آمریکا در یک کشور اروپایی شرکت خواهد کرد / تهران درخواست کرده است که توافق با آمریکا در یک کشور اروپایی امضا شود تا به آن جنبه و اعتبار بین‌المللی داده شود

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

خبرنگار العربیه نوشت: یک تیم حقوقی پاکستانی برای حضور در مراسم امضای توافق میان ایران و آمریکا در یک کشور اروپایی شرکت خواهد کرد.

 

به گزارش «انتخاب»؛ وی افزود: ایران درخواست کرده است که توافق با آمریکا در یک کشور اروپایی امضا شود تا به آن جنبه و اعتبار بین‌المللی داده شود.

 

گفتنی است که پیش از این اکسیوس نوشته بود: چهار فروند هواپیمای ترابری C-۱۷ نیروی هوایی آمریکا روز پنجشنبه به سمت اروپا پرواز کردند و تجهیزات لازم برای احتمال سفر معاون رئیس‌جمهور ونس به مراسم امضای توافق در ژنو طی روز‌های آینده را منتقل کردند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا