قیمت برنج در میادین تا ۳۰ درصد ارزانتر از بازار است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بختیاری زاده، مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که توزیع برنج ایرانی در میادین به چه صورت است، گفت: برنج ایرانی در تمامی غرف سازمان در حال توزیع و پخش است. توقفی در خصوص عرضه تا به حال نداریم. قیمتی که در حال عرضه است به نسبت بازار ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزانتر است. در حال حاضر هر کیلو برنج درجه یک ایرانی طارم هاشمی و طارم محلی با قیمت ۱۹۹ هزار تومان و به اندازه کافی در میادین عرضه میشود و مشکلی از بابت تأمین نداریم. مردم هم به خاطر کیفیت مطلوب، رعایت سلامت و بهداشت محصولات از خرید آن استقبال کردند.
وی درباره حذف واسطهها در خرید محصولات اساسی سفره مردم خاطرنشان کرد: در رابطه با برخی از محصولات اساسی که سبد مصرفی خانوار را تشکیل میداد شروع به تشکیل زنجیرههای تحویل کردیم؛ یکی از محاسن زنجیرههای تأمین، حذف واسطه است. همچنین افزایش کیفیت محصولات، استمرار در تأمین محصول و عدم توقف عرضه از محاسن این زنجیره است.
بختیاری زاده با بیان اینکه گوشت مرغ از جمله کالاهایی است که وارد این زنجیره شده، بیان کرد: به واسطه این اقدام قیمت گوشت مرغ تا دو سال در سازمان میادین تغییری پیدا نکرده بود؛ مگر تغییر جزئی. چون یک زنجیره شکل گرفت و با تولیدکنندههای بزرگ مرغ تفاهم کردیم تا محصول تولیدی، مستقیم عرضه بشود و در نهایت به ثبات قیمت رسیدیم.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه توزیع تخم مرغ و گوشت قرمز گرم به همین شکل دنبال شد، اظهار کرد: همچنین در ایام پایانی سال برای کنترل بازار و در راستای تعامل با تولیدکنندگان محصول را مستقیم خریدیم و ذخیره سازی کردیم و با یک قیمت عادلانه در ایام مورد نیاز عرضه کردیم؛ مانند سیب، پرتقال و خرمایی که در ایام پایانی سال ۱۴۰۳ بین مردم عرضه شد. به دنبال این زنجیره تا حدود ۱۰۰ درصد تفاوت قیمت با سطح شهر داشتیم.
وی با بیان اینکه خرمای درجه یک در ماه رمضان در سطح شهر تا دو برابر میادین قیمت گذاری شده بود، عنوان کرد: سیب و پرتقالی که در ایام پایانی سال عرضه شد به دلیل حذف واسطهها قیمت عادلانهای داشت که با توجه به ایام پایانی سال سعی کردیم قیمتها را عادلانه نگه داریم.
بختیاری زاده ادامه داد: در زنجیره عرضه، سیب زمینی را نیز وارد کردیم و با توجه به نوسانات قیمتی که داشت سعی در کنترل قیمت این محصول داشتیم. همینطور فروش گوجه فرنگی و پیاز بدون واسطه را نیز در دستور کار قرار دادیم. حسنی که این فرایند دارد این است که هم از تولیدکننده حمایت میشود هم مصرف کننده؛ تا هر دو را بتوانیم پوشش بدهیم. این فرایند باز هم ادامه دارد و تلاش میکنیم روی کالاهای دیگر مانند روغن، رب و.. این فرایند را شکل بدهیم تا محصول به شکل عادلانه به دست مردم برسد و نه تولیدکننده زیان کند نه مصرف کنندهدچار زیان شود.