ورزشی

سرمربی فوتسال زنان ایران پیش از دیدار با ژاپن: شرایط بسیار سخت است

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان در مورد دیدار با ژاپن در نیمه‌نهایی آسیا گفت: ما دو دوره قبل قهرمان شدیم و اکنون به دنبال تکرار این قهرمانی برای بار سوم هستیم. اما نباید فراموش کنیم که شرایط بسیار سخت است و کار بسیار دشواری داریم.

به گزارش ایسنا، فروزان سلیمانی در نشست خبری پیش از دیدار برابر ژاپن در نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا گفت: قطعا فردا بازی سختی خواهیم داشت. ژاپن یکی از تیم‌های برتر آسیا و این جام است. تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی ادامه داد: همه تیم‌ها آمده‌اند تا بهترین عملکرد را داشته باشند. ما دو دوره قبل قهرمان شدیم و اکنون به دنبال تکرار این قهرمانی برای بار سوم هستیم. اما نباید فراموش کنیم که شرایط بسیار سخت است و کار بسیار دشواری داریم. تمام تلاشمان را می‌کنیم تا قهرمانی را به دست آوریم.

سلیمانی در ادامه بیان کرد: تیم ژاپن با توجه به زمان برگزاری بازی و استراحت تیمی، نسبت به ما ریکاوری بهتری داشته اما امروز یک ریکاوری خوب خواهیم داشت تا بازیکنان آماده دیدار حساس و سخت پیش رو شوند.

وی افزود: پیروز میدان در دیدار ایران و ژاپن تیمی خواهد بود که از لحاظ ذهنی و روانی بیشتر آماده باشد. تیمی برنده است که از تمام فرصتهای خود استفاده کند. انگیزه بالا داشته و از لحاظ ذهنی کاملا آماده رقابت با رقیب خود باشد. بچه های ما با انگیزه هستند و تنها انگیزه ما این است که دل مردم ایران را شاد کنیم.

سلیمانی در پایان گفت: قطعا ایران و ژاپن تلاش می‌کنند برنده مسابقه باشند. ما علاوه بر اینکه برنامه‌های خود را از لحاظ تاکتیکی داریم، باید با فشار و تمرکز گام به گام به هدفمان برسیم. بدون شک ژاپن نیز فشار مضاعفی خواهد آورد و  همانطور که اعلام کردم تیمی برنده است که از فرصت‌ها استفاده کند و باهوش‌تر بازی کند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا