مجلس

مالیات بر سوداگری شامل ۹۹ درصد مردم نمی‌شود – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

هادی محمدپور، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اهمیت سرمایه‌گذاری برای تولید گفت: نزدیک دو دهه است که مقام معظم رهبری تأکید زیادی بر توجه به موضوع اقتصاد داخلی دارند. برای شکوفایی اقتصاد داخلی، لازم است برخی فرآیندها و ساختارهای اقتصادی اصلاح شوند.

وی بر ضرورت اصلاح نظام بانکی و نظام بودجه‌ریزی کشور تأکید کرد و افزود: برخی از سیاست‌های پولی و مالی که در بانک‌های کشور به کار گرفته می‌شود، به اقتصاد ضربه می‌زند و نیاز به اصلاحات دارد.

محمدپور با اشاره به اصلاح ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، گفت: این طرح مدت طولانی در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و چکش‌کاری شد و بعد از تأیید شورای نگهبان، لازم‌الاجرا است.

نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا زمانی که منابع درآمدی خود را شناسایی نکنیم، نمی‌توانیم منابع سرمایه‌گذاری مناسبی نیز شناسایی کنیم.

وی اضافه کرد: مرکز مبادله با هدف تأمین مالی در حوزه سرمایه‌گذاری تشکیل شده است، اما به‌طور علنی در حوزه خرید و فروش طلا فعالیت می‌کند. این در حالی است که مقام معظم رهبری فرمودند سرمایه‌گذاری غیرمولد، مانند طلا یا ارز، به صلاح کشور نیست.

محمدپور همچنین بیان کرد: پس از ابلاغ قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مجلس بر نحوه اجرای این قانون نظارت خواهد کرد، زیرا معتقدیم باید بساط دلالی و سوداگری از اقتصاد برچیده شود. مردم اطمینان داشته باشند که این قانون شامل حدود ۹۹ درصد از مردم نمی‌شود و فقط شامل یک درصد افرادی است که در بازارهای سوداگرانه فعالیت دارند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا