قیمتهای جدید لبنیات اعلام شد / شیر نایلونی؛ ۸۴ هزار تومان، شیر بطری؛ ۹۸ هزار تومان، پنیر یواف ۴۰۰ گرمی؛ ۲۰۳ هزار تومان و ماست دبهای دو کیلوگرمی؛ ۲۲۸ هزار و ۷۰۰ تومان

فارس: دبیر انجمن صنایع لبنی امروز قیمتهای جدید و افزایشیافته ۴ قلم محصول لبنی پرمصرف را اعلام کرد.
رضا باکری، دبیر انجمن صنایع لبنی ایران، امروز از افزایش قیمت شیر نایلونی به ۸۴ هزار تومان، شیر بطری به ۹۸ هزار تومان، پنیر یواف ۴۰۰ گرمی به ۲۰۳ هزار تومان و ماست دبهای دو کیلوگرمی به ۲۲۸ هزار و ۷۰۰ تومان خبر داد.
قیمت محصولات لبنی در یک سال گذشته چندین بار و حدود ۹۰ درصد گران شد.
هفته گذشته نیز دامداران قیمت شیر خام را با ۲۹ درصد افزایش به کیلویی ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان رساندند.
این ۴ قلم محصول از لبنیات پرمصرف هستند که دولت سالها برای ارزانتر شدن آنها یارانه میداد.
قیمتها باید در سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و در جلسه رسمی تصویب و ابلاغ شود، اما یک منبع آگاه به خبرنگار فارس گفت: «توافق بین انجمن صنایع لبنی و سازمان حمایت، نه به صورت رسمی، بلکه لفظی انجام شد.»
افزایش قیمت ابتدا از سوی دامداران، سپس از سوی صنایع لبنی و در نهایت برداشت همه اینها از جیب مردم، طی سالها تکرار شده است.
سرانه مصرف شیر در ایران یکسوم میانگین جهانی است که تنها در یکی دو سال اخیر ۳۰ درصد کاهش داشته است.





