اقتصادی
بانک مورگان استنلی: ممکن است عواملی که از زمان آغاز جنگ با ایران به مهار افزایش قیمتها کمک کردهاند، در صورت ادامه بسته ماندن تنگه هرمز، دوام نیاورند/ قراردادهای آتی نفت با وجود از دست رفتن نزدیک به یک میلیارد بشکه، هنوز به سطح سال ۲۰۲۲ نرسیدهاند/ توانایی ایالات متحده برای ادامه سطح بالای صادرات با هدف مهار نرخ نفت، دشوار است

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :
بلومبرگ نوشت: بانک مورگان استنلی اعلام کرد که بازار نفت شاهد یک مسابقه با زمان است و ممکن است عواملی که از زمان آغاز جنگ با ایران تاکنون به مهار افزایش قیمتها کمک کردهاند، در صورت ادامه بسته شدن تنگه هرمز تا ژوئن آینده، دوام نیاورند.
به گزارش انتخاب، این بانک تأکید کرد که قراردادهای آتی نفت با وجود از دست رفتن نزدیک به یک میلیارد بشکه، هنوز به سطح سال ۲۰۲۲ نرسیده است و افزود که افزایش صادرات نفت خام از ایالات متحده، همراه با کاهش واردات چین، به محافظت از بازار در برابر شوک کمک کرده است.
با این حال، بانک اشاره کرد که ارزیابی توانایی ایالات متحده برای ادامه این سطح بالای صادرات دشوار است.
مورگان استنلی پیشبینی کرد که در صورت ادامه بسته شدن تنگه، قیمتها افزایش یابند.





