انصاری: ارتقاء کیفیت نیاز به سرمایهگذاری دارد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، در ابتدای این نشست سعید تاجیک، رئیس و عضو هیأت مدیره جامعه ممیزی و بازرسی ایران، برگزاری این نشست را فرصتی برای در میان گذاشتن مسائل بخش خصوصی برشمرد و بر ضرورت نظارت سازمان ملی استاندارد ایران در حوزههای مختلفی همچون مقررات فنی استاندارد دستگاهها تاکید کرد.
وی جاری شدن الزامات همترازی و پیمانهای بینالمللی در پیمانها و توافقات دو جانبهای که با کشورهای دیگر ازجمله روسیه و عراق و… منعقد میشود را یکی از دلایل مهم برای حضور سازمان ملی استاندارد ایران در سفرهای تجاری دولت دانست.
علی بزرگی، رئیس هیأت مدیره انجمن آزمایشگاههای همکار ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه ما بازوان اجرایی سازمان ملی استاندارد ایران در انجام وظایف و مأموریتهای قانونی هستیم، ضمن اعلام آمادگی انجمن برای تدوین و ترویج استاندارد، به بیان بخشی از مشکلات روشهای اجرایی موجود در زمینه ارائه خدمات آزمون، تعرفه خدمات آزمون و فاصله جدی تعرفهها با واقعیت اقتصادی جامعه و لزوم اصلاح عقب افتادگی تعرفهها پرداخت.
وی در ادامه عدم وصول مطالبات مربوط به تعرفهها از واحدهای تولیدی به دلیل شرایط اقتصادی و گرانی تجهیزات آزمایشگاهی را از عمدهترین مشکلات این انجمن عنوان و بر محدودیت زمان تابآوری آزمایشگاههای همکار تاکید کرد.
فرزانه انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران پس از استماع مسائل، مشکلات و درخواستهای حاضران، با اشاره به بیانات و تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و رئیسجمهور محترم بر استفاده از ظرفیت و توان بخش خصوصی، اهتمام این سازمان را بر حمایت از بخش خصوصی و کمک به آنان برای سرمایه گذاری برای تولید به ویژه در بخش نظام تأیید صلاحیت عنوان کرد و گفت: ارتقا کیفیت نیاز به سرمایه گذاری دارد و مدیریت خوب، بهینه سازی کیفیت مدیریت است و سرمایه گذاری برای کیفیت، رشد سرمایه گذاری را به دنبال دارد.
وی افزود: بازنگری و اصلاح رویهها و روشهای اجرایی به منظور تسهیل شرایط و مسیر فعالیت و حذف ضابطههای اضافی در دستور کار سازمان قرار گرفته است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه ما بخشی از نظام مقررات فنی کشور هستیم به تدوین مقررات فنی جدید یا درخواست از دولت برای بهبود این مقررات اشاره و تصریح کرد: قوانین و مقررات موجود سازمان ضمن کمک به سرمایه گذاریهای خارجی، ما را به نظام جهانی متصل میکند.
وی در پایان سخنان خود با تاکید بر پرهیز از هرگونه اقدام و فعالیتی که جنبه شعاری داشته باشد، به حجم کارها و برنامههای معطل اشاره کرد که باید در این گونه نشستها بررسی و اجرای آنها عملیاتی شود.
انوشه رحمانی، سرپرست مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران هم در ادامه این نشست، به بیان برخی تلاشهای صورت گرفته برای به روز رسانی تعرفهها و استفاده از تسهیلات بینالمللی وضع شده برای پیشبرد امور پرداخت و افزود: مسائل مطرح شده را رها نمیکنیم و برای دستیابی به راه حل و نتیجه پیگیر خواهیم بود.
سپس محمود رضا طاهری، معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران با قدردانی از مشارکت شرکت کنندگان در جلسات بازنگری و اصلاح روشهای اجرایی گفت: تمام روشهای اجرایی این معاونت تا پایان خرداد بازنگری و اصلاح میشود.