سیاسی

سخنگوی فراجا: در سال گذشته یک میلیون و ۱۷۶ هزار تبعه خارجی غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شدند

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

ایرنا: سخنگوی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی از شناسایی یک میلیون و ۱۷۶ هزار نفر از اتباع خارجی غیرمجاز در کشور طی سال گذشته و بازگشت آنها به کشورشان خبر داد.

 

 سردار سعید منتظرالمهدی با اعلام این خبر و اقدامات پلیس در راستای ساماندهی اتباع خارجی، افزود: هزار و ۲۰۰ عملیات ضربتی طی سال گذشته برای شناسایی و جمع آوری اتباع خارجی غیرمجاز در کشور اجرا و در نتیجه آن یک میلیون و ۱۷۶ هزار تبعه غیرمجاز شناسایی شدند.

 

وی اظهار کرد: این تعداد تبعه غیرمجاز خارجی پس از شناسایی و با انجام فرآیندهای قانونی، به کشورشان بازگردانده شدند.

 

سخنگوی فراجا تصریح کرد: تاکید فرماندهی کل انتظامی بر استمرار طرح ساماندهی و افزایش ضرب آهنگ شناسایی و جمع آوری اتباع خارجی غیرمجاز در کشور است که این مهم همچنان در اولویت کار پلیس قرار داشته و در سال جدید نیز با قاطعیت بیشتری پیگیری خواهد شد.

 

براساس اعلام رییس امور مرکز اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در زمان حاضر حدود ۶ میلیون تبعه خارجی مجاز و غیرمجاز در کشور حضور دارند که بیشتر آنها افغان هستند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا