سیاسی

بررسی مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف صبح دوشنبه در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد در خصوص سفر دو روزه خود به خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز پس از زیارت حرم مطهر، جلسه کارگروه ملی زیارت را خواهیم داشت که در آن، عملکرد شهرهای زیارتی ارزیابی می‌شود و همچنین به بررسی مشکلات و مسائل موجود خواهیم پرداخت تا شرایط مناسب‌تری برای زائران عزیز، که خدمت به آن‌ها افتخار ماست، فراهم شود.

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: اولاً سال نو را به همه هم‌وطنان عزیز، به‌ویژه خراسانی‌های عزیز تبریک عرض می‌کنم. انگیزه اصلی این سفر، در درجه اول زیارت حرم مطهر حضرت امام رضا علیه‌السلام و دیدار با مردم خوب کشورمان است. ما همیشه مهمان خراسان و امام رضا (ع) هستیم و این محدود به چند روز خاص نیست.

وی ادامه داد: امروز پس از زیارت حرم مطهر، جلسه کارگروه ملی زیارت را خواهیم داشت که در آن، عملکرد به‌ویژه شهرهای زیارتی ارزیابی می‌شود و همچنین به بررسی مشکلات و مسائل موجود خواهیم پرداخت تا شرایط مناسب‌تری برای زائران عزیز، که خدمت به آن‌ها افتخار ماست، فراهم شود.

عارف با اشاره به برنامه‌های این سفر افزود: طبیعتاً پروژه‌هایی در استان در بخش صنعت وجود دارد که با توجه به نام‌گذاری امسال به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، از این پروژه‌ها به همراه مسئولان استان بازدید خواهیم کرد. در کنار آن، سایر مشکلات استان نیز در جلسه شورای اداری با حضور استاندار بررسی خواهد شد تا بتوانیم دین خود را نسبت به این آستان مقدس و مردم خوب خراسان به‌درستی ادا کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا