مجلس

رئیس‌جمهور با عزل دبیری نشان داد با کسی عقد اخوت نبسته است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به برکناری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به دلیل سفر پرهزینه به قطب جنوب، اظهار کرد: این اقدام رئیس‌جمهور بسیار ارزنده بود و با توجه به انتقاداتی که به این مسئله وارد شده بود، منجر به التیام خاطر مردم شد.

وی افزود: این اقدام به‌عنوان یک هشدار و اعلام خطری برای دیگر دولتمردان تلقی می‌شود که اگر آنان نیز از اصول و خطوط قرمز عبور کنند، با عواقب مشابهی روبرو خواهند شد.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رئیس‌جمهور با برکناری شهرام دبیری نشان داد که با هیچ فردی عقد اخوت نبسته است.

ابوترابی همچنین خاطرنشان کرد: همان‌طور که شهید آیت‌الله رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود همواره تأکید می‌کرد که اجازه نخواهد داد کسی از خط قرمزها عبور کند و در صورت وقوع چنین چیزی، برخورد خواهد شد، آقای پزشکیان نیز این مسئله را در عمل ثابت کرد و به نظر می‌رسد این اقدام بسیار مثبت بوده است.

وی در ادامه درباره اهمیت عزل معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به دلیل سفر تفریحی پرهزینه در شرایط اقتصادی دشوار مردم گفت: زمانی که مردم اختلافات طبقاتی را مشاهده می‌کنند، این مسئله تأثیر منفی زیادی بر روحیه آنان دارد. اما این اقدام رئیس‌جمهور باعث ایجاد امید در مردم و التیامی برای آنان شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا