ورزشی

واکنش مدیرعامل چادرملو به حذف ستاره لوگوی پرسپولیس در سامانه بلیت فروشی

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

مدیرعامل چادرملوی اردکان گفت: حذف ستاره پرسپولیس در سایت بلیت فروشی ارتباطی به باشگاه چادرملو ندارد و برخی کانال‌های پرسپولیسی پیش از بازی دست به شیطنت زده‌اند.

به گزارش ایسنا، پرسپولیس و چادرملو جمعه در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه نصیری یزد به مصاف هم می‌روند. در آستانه این بازی، بلیت‌فروشی این دیدار آغاز شده است که حذف ستاره‌ی لوگوی پرسپولیس حاشیه‌ساز شد.

واکنش مدیرعامل چادرملو به حذف ستاره لوگوی پرسپولیس در سامانه بلیت فروشی

علی عطایی در گفتگو با ایسنا، درباره حذف ستاره لوگوی پرسپولیس در سایت بلیت فروشی بازی چادرملو و پرسپولیس، اظهار کرد: سایت بلیت فروشی اصلا هیچ ارتباطی به باشگاه ما ندارد و این موضوع خارج از مجموعه‌ی تحت کنترل ماست. مگر سایت بلیت فروشی بازی‌های پرسپولیس تحت نظر باشگاه پرسپولیس است؟ سایت بلیت فروشی این بازی نیز ارتباطی با باشگاه چادرملو ندارد.

وی درباره اینکه برخی کانال‌های هواداری با این بهانه سعی در حمله به باشگاه چادرملو پیش از بازی مقابل پرسپولیس داشتند، گفت: متاسفانه برخی از کانال‌های هواداری پرسپولیس که این حملات را شروع کردند دست به شیطنت زدند. ما تحت تاثیر این قبیل حرکات قرار نمی‌گیریم و با تمام قوا آماده دیدار با پرسپولیس هستیم.

مدیرعامل چادرملو در پایان گفت: چند هفته بود که بازی‌های ما بدون VAR برگزار می‌شد اما خدا را شکر به واسطه بازی با پرسپولیس، بازی ما با VAR برگزار می‌شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا