شهری

اولین مرحله جایگزینی درختان آسیب دیده خیابان ولیعصر انجام شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق‌بین شهردار منطقه یک تهران گفت: با هدف حفظ درختان خیابان ولیعصر (عج) به عنوان ریه‌های تنفسی شهر، حد فاصل میدان تجریش تا پل پارک وی، ۱۰۰ اصله درخت آسیب دیده و خشک شناسایی شد که در اولین مرحله ،۱۳ اصله جمع‌آوری و ۲۰ اصله درخت چنار بن بالا کاشته شد و این طرح تا احیای کامل درختان ادامه دارد.

وی یکی از مهمترین دلایل این جمع‌آوری را جلوگیری از سرایت آفت و توسعه بیماری برخی درختان به درختان سالم و کاهش سرسبزی بیشتر این محور تاریخی دانست.

حق بین افزود: درختان کاشته شده بین ۱۰ تا ۱۲ سال دارند که بهترین سن مناسب برای کاشت درخت و تطبیق آنها با شرایط جدید به شمار می‌آیند.

شهردار منطقه یک گفت: درختان خیابان ولیعصر (عج) در محدوده منطقه یک ۲ هزار و ۴۰۰ درخت است که همگی از نظر بیماری و وضعیت ریشه، اسکن شدند و کمتر از ۵ درصد آنها آسیب دیده هستند که مستمر بررسی و رصد می‌شوند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا