شهری

آماده سازی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) برای برگزاری جشن بزرگ رمضان – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی هدایت مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اعلام کرد: جشن بزرگ رمضان امسال در باغ‌راه ۹.۵ کیلومتری حضرت زهرا (س) برگزار خواهد شد. در همین راستا، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با حضور در این مجموعه، از نزدیک روند آماده‌سازی و تأمین زیرساخت‌های لازم، از جمله روشنایی و سایر امکانات، را مورد بررسی قرار داد.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال باغ‌راه حضرت زهرا (س) میزبان جمع کثیری از روزه‌داران خواهد بود و جشن‌های متنوعی در این مکان برگزار خواهد شد. این برنامه‌ها با هدف ایجاد فضایی معنوی و خانوادگی برای شهروندان تهرانی توسط شهرداری تهران تدارک دیده شده است.

هدایت مطرح کرد: برگزاری جشن رمضان در این مکان، علاوه بر ایجاد فضایی معنوی و فرهنگی برای شهروندان، فرصتی خواهد بود تا این مجموعه گردشگری بیش از پیش به مردم معرفی شود. باغ‌راه حضرت زهرا (س) یکی از پروژه‌های مهم شهری محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش شکاف بین شمال و جنوب شهر و ایجاد عدالت در توزیع امکانات شهری نقش مؤثری ایفا کند. گفتنی است جشن رمضان سال گذشته در پارک لاله واقع در منطقه ۶ شهرداری تهران برگزار شده بود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا