سیاسی

بهره‌مندی نیروی زمینی ارتش از جدیدترین تجهیزات اطلاعاتی برای تأمین مرزهای شرقی – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز در آئین الحاق تجهیزات اطلاعاتی این نیرو به یگان‌های تابعه، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه اظهار کرد: فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) اشراف اطلاعاتی را از نیروهای مسلح و در حدود وظایف آن‌ها خواستار شده‌اند.

وی افزود: بنابر همین امر و به حسب آنکه نیروی زمینی ارتش، از گسترده‌ترین نیروهای مسلح کشور است و هم‌اکنون یازده تیپ از این نیرو در مرزها مستقر هستند تا به تأمین امنیت پایدار مرزی کشور مبادرت بورزند، در بحث اطلاعات باید ضمن برخورداری از روزآمدترین ادوات و ابزارهای اطلاعاتی، در لبه فناوری نیز گام برداریم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، ادامه داد: بهره‌مندی نیروی زمینی ارتش از آخرین دستاوردهای اطلاعاتی و در لبه فناوری، بدان سبب اهمیت دارد که بتوان اطلاعات را به‌موقع جمع‌آوری، منعکس و با یگان‌های عملیاتی به اشتراک گذارد.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به بومی و دانش‌بنیان بودن این تجهیزات، تصریح کرد: در راستای فرمان‌برداری از رهنمودها و توصیه‌های فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، مبنی بر «به درون نگاه کنید» و با بهره‌گیری از استعدادهای جوان این نیرو و قابلیت‌های صنعت دفاعی کشور، امروز تجهیزاتی به نیروی زمینی ارتش الحاق شدند که هم در لبه فناوری بوده و هم حاصل پژوهش‌ها و همکاری‌ها میان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نیروی زمینی ارتش و دیگر شرکت‌های دانش‌بنیان هستند؛ بدان امید که بتوان در بحث جمع‌آوری اطلاعات، آرامش و اطمینان خاطر را به نظام اسلامی به ارمغان بیاوریم.

وی در پایان با بیان آن‌که تجهیزات اطلاعاتی رونمایی و الحاق شده، در فرآیند انسداد نوار شرقی کشور به کارگرفته خواهند شد، خاطرنشان کرد: الحاق این ادوات و تجهیزات اطلاعاتی، هم در بحث مراقبت و پاسداری از مرزها، کیفیت بهتری را به ارمغان خواهند آورد و هم به عنوان جزء جدایی‌ناپذیر از فرآیند تکمیل دیوار مرزی باید از آن‌ها بهره‌مند شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا