سیاسی

عباسپور، نماینده مجلس: ترامپ [برای ایران] از بایدن بدتر نیست / دموکرات‌ها عمده فشارشان بر ایران است، اما ترامپ فشار را بین چین، مکزیک و گرینلند تقسیم کرده

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

روح‌الله عباسپور نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: فکر نکنید وضعیت اقتصادی ما با رجزخوانی ترامپ بدتر خواهد شد، این اشتباه است.

 

وی افزود: معتقدم که ترامپ [برای ایران] از بایدن بدتر نیست. چون دموکرات ها عمده فشار بر جمهوری اسلامی است اما ترامپ فشارش را بر اتحادیه اروپا نیز برای افزایش تعرفه اعمال کرده، و از طرفی چین را رقیب جدی خود در حوزه اقتصاد می داند و شدیدا با آن مخالفت می کند.

 

این نماینده در ادامه بیان کرد: این شعارهایی که می دهد و می گوید کانادا یکی از ایالت های ما ست یا گرینلند و پاناما و جزایر مکزیک برای ما باشد سطح فشارش را وسیع کرده است. به جای اینکه همه فشارها روی ایران باشد این فشار تقسیم شده است. 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا