🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 دوشنبه, ۱۵ تیر ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 18:50
استان ها

لزوم برخورد دستگاه قضا با توهین کنندگان به روحانیت – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین طالبی‌فرد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته فهرج با قدردانی از سفر استاندار کرمان به فهرج و بررسی مسائل و مشکلات این شهرستان گفت: درخواست‌های زیادی از استاندار در جلسه شورای اداری داشتیم که مهمترین آن اختصاص دانشگاه فرهنگیان به فهرج بود و امیدواریم با مساعدت استاندار و حمایت نماینده مردم این اتفاق خیر در شهرستان رقم بخورد.

وی افزود: شهر فهرج از داشتن استانداردهای اولیه محروم است، لذا می‌طلبد مسئولان استانی توجه ویژه‌ای به رفع مسائل شهری و شهرستانی داشته باشند.

طالبی‌فرد، در ادامه به حادثه فرودگاه مهرآباد تهران و توهین یک خانم افسارگسیخته و بی‌حجاب به یک روحانی اشاره و از آن روحانی، که با صبر و حوصله خود اجازه نداد دشمن از این مسأله سو استفاده کند تشکر کرد.

وی خطاب به مسئولان قضائی گفت: تا کی باید شاهد این توهین‌ها و جسارت‌ها باشیم؟ تا کی باید به روحانیت توهین بشود و با یک جوابیه از این قضایا به راحتی گذشته شود؟

خطیب جمعه فهرج تصریح کرد: این لباس، لباس پیغمبر است و حرمت دارد، لذا برای ما سخت است یک خانم با نقشه خود یا دیگران در میان جمعیت عمامه پیغمبر را از سر یک روحانی بردارد و به آن جسارت و توهین کند.

طالبی‌فرد، گفت: درخواست قاطع و علنی ما از مسئولان، خاصه مسئولان قضائی این است که با این دست رفتارها برخورد شود تا دیگر شاهد توهین و جسارت به روحانیت عزیز نباشیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا