واکنش فرزند آیت الله یزدی به ماجرای کارخانه لاستیک دنا: تخریب است؛ مادرم ما را با نان و چای شیرین بزرگ کرد / گاهی مجبور می شد برای در امان ماندن از گرما، ما را داخل حوض آب قرار دهد
رسا نوشت: عباس پالیزدار، عضو سابق هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه در گفتوگوی تفصیلی با دیده بان ایران به بیش ۱۰ پرونده فساد و فساد بیش از ۵۴ مسئول پرداخته و همچنین مواردی را درباره مرحوم آیت الله یزدی مطرح کرده است.
وی در بخشی از گفتوگوی خود به تشریح جزییات فساد مرحوم محمد یزدی پرداخته و مدعی شده است: اندازه پرونده فساد مرحوم آیت الله محمدیزدی به اندازه میز ناهار من بود. همچنین پسر محمد یزدی ۳ هزار هکتار از اراضی جنگلهای شمال را برای خود برداشته بود. خانواده یزدی کارخانه لاستیک دنا را برای خودشان برداشتند و هیچ گاه پولش را هم ندادند. آنها کل کارخانه لاستیک دنا را یکجا بالا کشیدند، بعد گفتند در بورس فروختیم!
او در ادامه این گفتگو ادعا کرد: آقای یزدی هم آمد طلب حلالیت کرد. چه زمانی؟ وقتی من در بیمارستان بودم. ایشان هم در بیمارستان بستری بود. پسرش را فرستاد. گفت: «ایشان را حلال کن.»
گفتم: «من ایشان را حلال نمیکنم.» گفت: «چرا حلال نمیکنید؟» گفتم: «ایشان مرا به زندان انفرادی انداخت. در حالی که دزدی، تخلف و فساد کرده است. من باید به زندان بروم؟ آقا خودت و بچههایت، خلاف و فساد کردید. آیا من باید بابت آن به زندان میرفتم؟»
حالا پرونده آقای یزدی چه بود؟ وقتی آقای نیازی پرونده آقای یزدی را در اختیار من قرار داد. ما مشغول صرف ناهار بودیم. پرونده آقای یزدی تا سطح میز ناهارخوری بالا آمد. بعد دیدم یکی از پروندهها، مربوط به ۳ هزار هکتار از اراضی جنگلهای شمال خلیلمحله عباسآباد بهشهر است.
عضو سابق هیات و تفحص از قوه قضاییه مدعی شد: آقای یزدی در آن زمان که رئیس قوه قضاییه بود، برای خرید خانه شخصی خود، به آقای ذاکر احمدی، رئیس دادگستری استان هرمزگان نامه زده است که مبلغ یک میلیارد تومان به حساب شخصی اینجانب واریز کنید. اگر اشتباه نکنم در نامه نوشته بود که به حساب ۸۹۵۷ بانک ملی شعبه مجلس شورای اسلامی واریز نمایید.
گفتنی است، او در دولت نهم همراه داوود احمدینژاد، برادر رئیسجمهور وقت در بازرسی ویژه ریاست جمهوری فعالیت میکرد، از طرف دستگاه قضا به هیات تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضاییه معرفی شد تا به نمایندگانی بپیوندد که در مجلس هفتم تصمیم گرفتند پروندههای موجود در دستگاه قضا، جزئیات فسادهای کلان اقتصادی بررسی کنند، که ردپای برخی از مسئولان کشور در این پرونده پررنگ بود.
به گفته پالیزدار گزارش تهیهشده توسط او و نمایندگان عضو هیات تحقیق و تفحص شامل ۵۴ هزار صفحه سند بود که در آن، اسنادی درباره فساد بسیاری از مسئولان رده اول درج شده بود. هرچند که حداد عادل به عنوان رئیس وقت قوه مقننه، با قرائت اسامی ذکرشده در گزارش هیات تحقیق و تفحص در صحن مجلس مخالفت کرد، ولی پالیزدار در مصاحبهها با رسانهها یا در سخنرانیهایی که در دانشگاههای کشور داشت، اسامی زیادی را افشا کرد.
برخی از تحلیلگران سیاسی بر این عقیدهاند که فهرست لیست ۵۲ اسمی پالیزدار، همان لیستی است که محمود احمدینژاد در دوره ریاست جمهوریاش بارها اعلام کرد که به عنوان لیست مفسدان اقتصادی در جیب خود دارد. البته رفاقت پالیزدار و تیم احمدینژاد مدت زیادی طول نکشید و به اذعان خودش؛ احمدینژادیها برای رسیدن به هدف خود – یعنی تخریب هاشمی رفسنجانی – در انتخابات ۸۸ از او استفاده ابزاری کردند و وقتی که به زندان افتاد، هیچ حمایتی از او نکردند.
پاسخ آیت الله یزدی به شبهه ای درباره مال و اموال + دستخط
بر اساس گزارش، خبرگزاری رسا به پاسخ ادعاهای مطرح شده از سوی عباس پالیزدار علیه مرحوم آیت الله محمد یزدی رئیس اسبق رئیس قوه قضاییه می پردازد.
آیت الله محمد یزدی رییس فقید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را همه به زهد و دوری از دنیا می شناسند. این موضوع نه تنها در زندگی شخصی ایشان قابل ملاحظه بود بلکه نزدیکان نیز بر آن صحه می گذارند.
دشمن وقتی می بیند که از هیچ راهی نمی تواند وارد شود تا علمای انقلابی را در مسیر خواسته های خود قرار دهد، به تخریب و دروغ پراکنی روی می آورد و در این راه برای رسیدن به مقصود دست به اقدامات خلاف اخلاق و واقع می زند.
علمایی همچون آیت الله یزدی همیشه خار چشم دشمنان داخلی و خارجی بوده و ثبات قدم در صراط مستقیم حمایت از انقلاب و آرمان های امام و رهبری داشته است. یکی از ویژگی های بارز ایشان عمل به وظیفه بود و هرکجا که احساس می کرد اسلام و انقلاب در خطر است بدون تعارف با کسی، در حمایت از نظام بر می آمد و در این راه از کسی توقع حمایت هم نداشت.
قطعا چنین افرادی خطری بزرگ برای دشمن به حساب آمده که باید به طرق مختلف مردم را نسبت به آنها بدبین کنند و یکی از راه های دشمن برای رسیدن به اهداف شوم خود زدن انگ های مالی به این افراد است.
ناگفته نماند که سیر تهمت ها و هجمه ها علیه آیت الله یزدی پس از روشنگری ایشان در فتنه سال ۸۸ و حمایت از رهبر انقلاب و انتقاد از مسئولانی که در فتنه نقش داشتند و یا بی تفاوت بوده و سکوت می کردند، به شکل جدی تری دنبال شد.
البته این موضوع تازه ای نیست، چون وقتی عمار نظام اسلامی باشی دشمن درصدد بر می آید تا به هر نحوی که شده سنگت بزند؛ سیره علمای بصیر و انقلابی ما پر است از هجمه ها و شبهات و معاندان به هر بهانه ای درپی تخریب آنها هستند.
در یکی از این موارد دشمن تلاش می کند تا ایشان را جزء متمولین ایران قرار داده و بیان می کند: آیت الله یزدی یکی از سران نظام اسلامی است که ثروت هنگفتی طی دوران سی ساله ذخیره کرده و ثروت ایشان را ۳۳۰ میلیون دلار تخمین زده است!
البته آیت الله یزدی در پاسخ به این شبهه مرقوم فرمودند: هر کس این مبالغ را پیدا کرد حاضرم با یکی دو میلیون تومان آنها را معامله کنم.
این درحالی است که آیت الله یزدی زندگی زاهدانه ای داشته و نه تنها در دوران مسئولیت از امکانات دولتی استفاده نمی کرده بلکه بنابر وصیت منزل ایشان وقف حوزه علمیه شده است.
همچنین حجت الاسلام مجید یزدی فرزند آیت الله یزدی در مصاحبه ای با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به اتهاماتی که اخیرا به آیت الله یزدی زده شده است، اظهار داشت: دشمن تلاش می کند کسانی که بازوی رهبر معظم انقلاب هستند را بزند تا مقداری از شأن رهبری کاسته شود؛ زیرا نمی تواند مستقیم ایراد و ضعفی از رهبر معظم انقلاب بگیرد و به این شکل اطرافیان و منتسبین رهبری را مورد هجمه قرار می دهد.
وی افزود: سال ۸۷ آقای عباس پالیزدار در دانشگاه همدان علیه تعدادی از مسئولین نظام مطالبی مطرح کرد و یکی از اتهاماتی که به آیت الله یزدی زد این بود که کارخانه لاستیک دنا متعلق به وی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم ضمن بیان زندگینامه آیت الله یزدی، گفت: آیت الله یزدی در خانواده فقیری در اصفهان به دنیا آمد و پدر وی روحانی بسیار ساده و از قشر مستضعف اصفهان بود و آیت الله یزدی در اصفهان در نهایت فقر زندگی کرد و بعد به قم آمد و با شهریه طلبگی و هدیه منبر زندگی کرد و اواخر حکومت پهلوی که بیشتر در زندان یا تبعید بود خانواده وی در فقر بیشتری زندگی کرد.
وی افزود: مادر، ما را با نان و چای شیرین بزرگ کرد و گاهی مجبور می شد برای در امان ماندن از گرما ما را داخل حوض آب قرار دهد، ما در سال های قبل از پیروزی انقلاب چند سال یکبار شهر محل سکونت را تغییر می دادیم و شرایط بسیار سختی را تجربه و در نهایت فقر و تنگ دستی زندگی کردیم.
حجت الاسلام یزدی با تاکید بر حفظ روحیه ساده زیستی پدر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: مسئولیت های آیت الله یزدی در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ریاست قوه قضائیه سیره ساده زیستی وی را تحت الشعاع قرار نداد و هیچ زمانی ماشین و موبایل شخصی نداشت و هیچ امکاناتی از نظام را به خود اختصاص نداد و تا روز آخر عمر این سیره را ادامه داد.
وی با اشاره به خانه شخصی محقری که آیت الله یزدی در قم داشت، گفت: آنقدر پول آیت الله یزدی پاک بود که حضرت امام خمینی(ره) بعد از تبعید در خانه وی زندگی کردند؛ پدرم هیچ زمانی از امکانات مادی زیادی استفاده نکردند و از دنیا سه دنگ منزل داشتند که سه دنگ دیگر متعلق به مادر بود و یکسری کتاب های علمی به ایشان هدیه شده بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم اظهار داشت: آیت الله یزدی در زمان حیات ایده ای داشت که باید در برخی مشاغل نظام مانند رئیس قوه قضائیه، وزیر اطلاعات و رئیس دیوان عالی کشور شخص مجتهد با توان مدیریتی حضور داشته باشد؛ با توجه به اینکه در نظام جایی برای پرورش مجتهد مدیر نبود، خانه و کتاب های خود را وقف کردند که بعد از فوت مدرسه ای ساخته شود تا مجتهد مدیر پرورش داده شود و بعد از فوت پدر این وصیت عملی شد.
وی تاکید کرد: افتخار ما این است که وقتی پدر از دنیا رفت هیچ چیزی از مال دنیا برجای نگذاشت، پدر چیزی از مال دنیا نداشت و مادی گرا نبود و زمان رفتن چیزی از خود بر جای نگذاشت؛ دشمن برای تخریب نظام برخی از مسئولین شاخص نظام را زیر سوال می برد.
حجت الاسلام یزدی با اشاره به اتهامی که دشمن به آیت الله یزدی زد مبنی بر اینکه وی مالک کارخانه لاستیک دنا است، گفت: روزی به پدر گفتم باید بخشی از شایعه درست باشد تا مردم باور کنند آیا شما بخشی از سهامداران این کارخانه هستید؟ وی گفت علت ساخت این دروغ این است که اوایل انقلاب ماما و متخصص زنان نداشتیم و در قم دانشگاه علوم پزشکی فاطمیه تاسیس شد و من مدتی عضو هیئت امنای این دانشگاه بودم و درصدی از سهام کارخانه لاستیک سازی دنا به آن دانشگاه تعلق گرفت.
وی با اشاره به ادعاهای بی اساسی عباس پالیزدار که اثبات نشد، اظهار داشت: آیت الله یزدی ساده زیست بود و چیزی از دنیا نداشت ولی دشمن وی را تخریب کرد، روزی سایت ایران فوکوس نوشته بود که آمریکا اعلام کرده دارایی های آیت الله یزدی در بانک های سوئیس بالغ بر ۵۰ میلیون دلار است و وی یکی از ده شخص ثروتمند دنیا است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم در ادامه افزود: من رونوشت این متن را به پدرم نشان دادم و وی لبخند زد و نوشت هر اموال منقول و غیر منقولی که از من در هر کجای عالم هست حاضرم با سه میلیون تومان معاوضه کنم؛ پدرم ۴۴ سال شبانه روز برای کشور زحمت کشید و حتی سه میلیون موجودی نداشت.
حجت الاسلام یزدی با اشاره به سوالی که خبرنگاری از ثروت و سرمایه آیت الله یزدی پرسیده بود، خاطرنشان کرد: آیت الله یزدی رسما اعلام کرد هر کس مالی از من اعلام کند حاضرم با سه میلیون تومان معاوضه کنم، این مصاحبه را تلویزیون پخش کرد، دشمن شبهاتی را انتشار می دهد تا هزاران نفر بشنوند شاید چند نفر را تحت تاثیر قرار دهد و منتسبین رهبری را زیر سوال ببرند، اما خداوند همیشه از این نظام دفاع خواهد کرد و این مملکتی که با خون بیش از دویست و سی هزار شهید به دست ما رسیده، پرچمش به دست صاحب الامر خواهد رسید؛ تلاش های دشمن تلاش مذبوحانه ای است برای اینکه نمی تواند عزت و افتخار نظام اسلامی را تحمل کند.
واکنش رییس سابق سازمان بازرسی به ادعاهای مطرح شده
حجت الاسلام والمسلمین نیازی رئیس سابق سازمان بازرسی کل کشور، مطلبی که پالیزدار از قول وی نقل کرده بود، را تکذیب کرد.
عباس پالیزدار در گفتوگو با یک پایگاه خبری مدعی شده بود: «حجتالاسلام نیازی در سازمان بازرسی کل کشور، پروندههای فساد اقتصادی برخی مسئولان را به من میداد…………….. وقتی رفتیم آقای نیازی پروندهها را در اختیار من گذاشت ،داشتیم ناهار میخوردیم. پرونده آقای یزدی تا سطح میز ناهارخوری آمد بالا !………..
رییس سابق سازمان بازرسی کل کشور در این باره با صدور اطلاعیه ای تاکید کرد: این ادعای مضحک، صحت ندارد و کذب محض است. و هرگز رئیس سازمان بازرسی با این فرد که دبیر هیئت تحقیق و تفحص مجلس بوده، جلسهای برای تحویل پرونده نداشته است. درباره نادرستی اظهارات نامبرده که در سال ۱۳۸۷ نیز در مصاحبههای رسمی و بهطور مستند اظهارنظر شده، انشاءالله در آیندهای نزدیک توضیحات بیشتری ارائه خواهد شد. امید است قوه قضاییه نسبتبه ادعاهای این فرد، رسیدگی و اقدام قانونی انجام دهد و درباره سابقه کیفری، پرونده اتهامی و محکومیت خود او در دادگاه نیز، اطلاعرسانی نماید.