اقتصادی

انسداد  ۱۰۹۰ حلقه چاه غیر مجاز  طی  نیمه نخست سال جاری – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت آب منطقه‌ای تهران، راما حبیبی با بیان این مطلب اظهار کرد: در شش ماه ابتدایی سال جاری در راستای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب‌های زیر زمینی، تعداد ۱۰۹۰ حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق ۲۹ هزار و ۸۶۴ متر و میزان آبدهی ۷۹۵.۷۲۵ لیتر بر ثانیه، توسط امورهای منابع آب تهران، شهریار، شهرری، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند، اسلامشهر، ورامین، پاکدشت و شمیرانات پر و مسدود گردید.

حبیبی اظهار کرد: به منظور مدیریت و کنترل میزان بهره برداری از چاه‌های دارای پروانه بهره برداری، تعداد ۲۱۳ دستگاه کنتور هوشمند نیز بر روی چاه‌های مجاز توسط امورهای منابع آب نصب گردید.

وی ادامه داد: طی مدت یاد شده با تلاش گروه گشت و بازرسی امورهای منابع آب و اخذ دستور قضائی، ۵۴۳ حلقه چاه غیرمجاز نیز شناسایی شد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به اینکه منابع آب‌های زیرزمینی از منابع استراتژیک و مهم کشور محسوب می‌شود و بر این اساس کلیه امورهای منابع آب، باید با هوشیاری و اهتمام جدی به حفظ و حراست از این منابع بپردازند، ادامه داد: همچنین طی مدت یاد شده ۸۱ دستگاه حفاری غیرمجاز نیز توقیف شد.

حبیبی تصریح کرد: با تلاش مأموران گشت و بازرسی امورهای منابع آب شهرستان و با اخذ حکم قضائی، بیش از ۴۱۹ هزار و ۱۴۴ متر مربع از اراضی بستر و حریم رودخانه‌های استان تهران در نیمه نخست سال جاری رفع تصرف و از ید متصرفین خارج شد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران ضمن هشدار به سودجویانی که اقدام به حفر غیر مجاز چاه و برداشت آب غیرمجاز می‌نمایند، گفت: اکیپ‌های گشت و بازرسی کلیه امورهای منابع آب استان تهران، در راستای عمل به رسالت خود همواره در حال گشت و بازرسی در منطقه هستند و به محض شناسایی چاه حفاری شده غیر مجاز، با اخذ دستور قضائی نسبت به انسداد آنها اقدام فوری خواهند نمود.

وی در پایان با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی مصرف بهینه آب در کشور و آگاه سازی مردم از وضعیت بحرانی منابع آبی و خطرات و پیامدهای ناشی از این بحران، خاطر نشان کرد: شناسایی و برخورد با چاه‌های غیرمجاز از جمله وظایف اصلی تمامی امورهای منابع آب به شمار می‌رود و در طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب‌های زیرزمینی باید وضعیت بحرانی منابع آبی را با بهبود مصرف آب در بخش‌های اساسی از جمله کشاورزی که دارای بیشترین مصرف می‌باشد، کنترل کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا