نشست مشترک وزرای خارجه ایران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس

وزراى خارجه جمهورى اسلامى ایران و کشورهاى عضو شوراى همکارى در نشستی ، آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی را مورد بحث و گفتگو قرار داده و بر همگرایی و همکاری کشورهای منطقه با یکدیگر در زمینه های مختلف تاکید نمودند.
در این نشست که به ریاست شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر برگزار شد، وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای شورای همکاری با بررسى تحولات منطقه، بر ادامه گفتگوهای دوجانبه و چندجانبه در جهت تقویت روابط فیمابین و یافتن راه های همکاری در جهت رشد و شکوفایی منطقه تأکید نمودند.
عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن استقبال از برگزاری این نشست، بر اهتمام دائمی کشورمان به همسایگان و توسعه همکارى هاى منطقه ای و حرکت در جهت ایجاد منطقه قوی با مشارکت همه کشورهای منطقه تأکید نمود.
وزیر خارجه ایران توسعه و پیشرفت منطقه را در گرو ثبات و امنیت آن دانست و ابراز امیدواری نمود با همکارى و هم افزایى کشورهاى منطقه، امنیت و توسعه منطقه تامین گردد.




![رهبر انقلاب: بعضیها در داخل میگویند: «آقا چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمیکنید؟ چرا نمینشینید با آمریکا؟ بنشینید [برای مذاکره]» / مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریمها نخواهد شد بلکه گره تحریمها را کورتر خواهد / مشکل بیش از آنچه که امروز هست خواهد بود](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/03/1933408_134-390x220.jpg)
