🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 سه شنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 01:01
سیاسی

۸ هزار تبعه خارجی از استان سمنان طرد شدند – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد کولیوند، پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی استان سمنان به میزبانی استانداری از طرد هشت هزار تبعه غیرمجاز از استان طی سال جاری خبر داد.

وی از اجرای طرح ساماندهی و طرد اتباع خارجی غیرمجاز خبر داد و تاکید کرد: برای حفظ امنیت و نظم اجتماعی و همچنین رفاه و آسایش مردم استان سمنان این طرح با جدیت و با همکاری دستگاه‌های مرتبط، اجرایی شده است.

استاندار سمنان با بیان اینکه عزم خوبی برای طرد مهاجران غیر قانونی وجود دارد، گفت: نقش محوری فرمانداران در ساماندهی اتباع خارجی در شهرستان‌های استان موضوعی است که بر آن تاکید ویژه داریم.

کولیوند هماهنگی دقیق و کامل میان دستگاه‌های مختلف در موضوع طرد اتباع خارجی را خواستار شد و بیان کرد: می‌بایست از اقدامات پراکنده و موازی‌کاری جلوگیری شود.

وی در خصوص فرآیند صدور کارت اشتغال اتباع خارجی نیز گفت: فرآیند صدور کارت اشتغال برای اتباع باید به‌صورت شفاف و استاندارد دسته‌بندی شود و تمامی اطلاعات مربوط به افرادی که کارت اشتغال دریافت می‌کنند باید به فرمانداری‌ها گزارش شود تا نظارت دقیق‌تری بر وضعیت اتباع صورت گیرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا