۵ مصدوم در برخورد پراید و پژو ۴۰۵ در مراوهتپه – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا حاجیلری اظهار کرد: این حادثه در روستای کمرلی شهرستان مراوهتپه رخ داد و یک تیم عملیاتی از پایگاه چاتال با دو نیروی امدادی و یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان گلستان افزود: این حادثه در مجموع ۶ حادثهدیده داشت که پنج نفر از آنان مصدوم شدند و امدادگران هلالاحمر پس از حضور در صحنه، اقدامات اولیه امدادی را انجام دادند.
وی ادامه داد: یک مصدوم توسط تیم جمعیت هلالاحمر و چهار مصدوم دیگر توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
حاجیلری گفت: یک دختر ۹ ساله به دلیل درد در ناحیه قفسه سینه توسط آمبولانس جمعیت هلالاحمر به بیمارستان رسول اکرم(ص) کلاله انتقال یافت و چهار مصدوم دیگر نیز توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان گلستان از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و توجه بیشتر به شرایط مسیر، از وقوع حوادث پیشگیری کنند و در صورت بروز حادثه، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۲ جمعیت هلالاحمر اطلاع دهند.





