🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 دوشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 02:09
ابتدای مطلب
استان ها

۲ خانه تیمی در پرند پاکسازی شد – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

یه گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تیمور کلانتری شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، گزارشی جامع از عملکرد نیروی انتظامی در رباط کریم ارائه کرد و گفت: کشفیات قاچاق کالا و سوخت افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

وی گفت: رشد ۴۴ و ۳۳ درصدی کشفیات وسایل نقلیه و کاهش ۱۰ درصدی وقوع سرقت خودرو، مغازه و منازل شخصی، از موفقیت‌های چشمگیر پلیس در رباط کریم بوده است.

فرمانده انتظامی رباط کریم همچنین از پاکسازی دو خانه تیمی در پرند، استرداد ۲ هزار اتباع غیرمجاز، پاکسازی مناطق جرم‌خیز و جمع‌آوری معتادان متجاهر خبر داد.

وی با تاکید بر برخورد قاطع با مخلان امنیت و آسایش مردم، گفت: پلیس با شناسایی و دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر، توانسته است ۱۰۳ درصد به کشفیات در این حوزه اضافه کند.

کلانتری در پایان با قدردانی از نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی دقیق و افزایش آگاهی عمومی، بر اهمیت همکاری مردم با پلیس برای حفظ امنیت تاکید کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا