سیاسی

کودک کشی رژیم اشغالگر ‎اسرائیل سیاستی نظام‌مند با هدف پاکسازی قومی است – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه در صفحه شخصی اش نوشت: ‏رژیم اسرائیل با کشتن بیش از ۱۸۰ کودک فلسطینی در ‎غزه طی یک روز، مرتکب بزرگترین کودک‌کشی طی هفت دهه عمر جنایت‌بار خود شده است!

وی افزود: اینک افکار عمومی دنیا به روشنی دریافته است که ‎کودک کشی رژیم درنده‌خو و اشغالگر ‎إسرائیل سیاستی نظام‌مند و حساب‌شده با هدف ‎پاکسازی قومی و ریشه‌ای فلسطینیان است؛ رژیم تروریست اسراییل با همدستی و حمایت همه جانبه ‎آمریکا و برخی دولتهای غربی و یا در سایه سکوت و بی عملی آنها بی‌شرمانه به جنایت خود علیه بشریت و نسل کشی گسترده کودکان و خانواده‌های بی‌دفاع و بی‌گناه فلسطینی ادامه می‌دهد.

بقایی ادامه داد: کشتار و شکنجه کودکان بی‌گناه فلسطینی⁩ زخم‌هایی عمیق بر وجدان بشریت نهاده و بی‌عملی و بی‌تفاوتی ‎سازمان ملل و نهادهای ذی‌ربط حقوق بشری، آن را همچون نمکی است بر این زخم‌ها.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: زمان آن فرا رسیده است که جهان به خود آید و علیه حادترین ظلم تاریخ معاصر به پا خیزد، به ‎بی کیفرمانی مرتکبین جنایات شنیع علیه کودکان فلسطینی پایان دهد و رژیم نسل‌کش و حامیان آن را به خاطر ارتکاب جنایات شنیع در غزه و کرانه باختری مواخذه و محاکمه نماید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا