کایل اسنایدر بعد از رسوایی جنسی: به خدا پناه میبرم

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛
قهرمان تاریخساز المپیک آمریکا، سکوت خود را پس از رسوایی جنسی شکست.
به گزارش ایسنا، کایل اسنایدر، دارنده مدال طلای کشتی آزاد المپیک عنوان کرد از ماجرای اخیرش با پلیس درس خواهد گرفت. این ستاره ۲۹ ساله کشتی جهان که هفته گذشته در یک هتلی در کلمبوس اوهایو به جرم فحشا دستگیر و به او دستبند زده شد، در صفحه ایکس خود گفت که اکنون برای عبور از دوران سختی که دارد میگذراند، به ایمانش تکیه خواهد کرد.
اسنایدر نوشت: میخواهم از همه کسانی که حمایت خود را نشان دادهاند تشکر کنم. در حال حاضر، من روی ارتباطم با حضرت عیسی و خانوادهام تمرکز دارم.
اسنایدر توضیح بیشتری نداد، اگرچه افزود: “این پایان من نیست.”
این اظهارات تنها یک روز پس از آن منتشر شد که فیلمهای دوربینهای مداربسته از برخورد او با پلیس کلمبوس به صورت آنلاین منتشر شد. این ویدئو نشان میداد که مأموران به اتاق او در هتل هجوم بردند.
اسنایدر در تمام مدت بازداشت خود عذرخواهی و با پلیس همکاری کرد و سرانجام با احضاریه برای حضور در دادگاه در ۱۹ مه (فردا دوشنبه) آزاد شد.
شایان ذکر است که اسنایدر در بازیهای المپیک ریودوژانیرو در ۹۷ کیلوگرم در سن ۱۹ سالگی مدال طلا را از آن خود کرد و به جوانترین قهرمان المپیک در تاریخ کشتی آزاد ایالات متحده تبدیل شد.
انتهای پیام