🔔 خبر فوری
• به پایگاه خبری هشت صبح خوش آمدید • آخرین اخبار لحظه‌ای کشور و جهان • به‌روزترین خبرگزاری ایرانی
پایگاه خبری و تحلیلی هشت صبح
8sobh.ir
📅 یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۵
🕐 آخرین بروزرسانی: 13:55
اقتصادی

کاهش NPL بانک اقتصادنوین به پایین‌ترین رقم

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

کاهش NPL بانک اقتصادنوین به پایین‌ترین رقم

به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، این بانک سال ۱۳۸۸ را با NPL معادل ۲۱.۵ درصد به پایان رساند و تا سال ۱۳۹۳ روند نزولی آن تا حدود ۱۴.۵ درصد را تجربه کرد.

پس از آن و طی مدتی کوتاه به دلیل شرایط موجود در نظام بانکی، این نسبت تا حدودی افزایش یافت، اما با تلاش بانک برای وصول مطالبات غیرجاری، استفاده از ابزار‌های قانونی و دریافت وثایق و تضامین محکم، روند کاهش نسبت خالص مطالبات غیرجاری به خالص تسهیلات آغاز شد.

این بانک در پایان سال ۱۴۰۴ موفق شد NPL را به رقم ۵.۶ درصد کاهش دهد. این عدد که از متوسط کل نظام بانکی پایین‌تر است، حتی پایین‌ترین میزان در کل تاریخ بانک اقتصادنوین است.

گفتنی است با توجه به طبقه‌بندی جدید صورت‌های مالی و به منظور ایجاد قابلیت مقایسه شاخص‌ها، اطلاعات مالی بانک از سال ۱۳۸۸ ارائه شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا