پیام تبریک عراقچی به وزیر امور خارجه جدید ونزوئلا – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به فلیکس پلاسنسیا، وزیر جدید روابط و تجارت خارجی ونزوئلا، انتصاب وی به این مسئولیت را تبریک گفت.
متن پیام وزیر امور خارجه خطاب به همتای ونزوئلایی به شرح زیر است:
جناب آقای فلیکس پلاسنسیا
وزیر محترم روابط و تجارت خارجی جمهوری بولیواری ونزوئلا
با سلام
مایلم صمیمانهترین تبریکات خود را به مناسبت انتصاب جنابعالی به عنوان وزیر روابط و تجارت خارجی جمهوری بولیواری ونزوئلا ابراز نمایم.
برای جنابعالی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم که روابط دیرینه و دوستانه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا در دوره مسئولیت جنابعالی بیش از پیش توسعه و تعمیق یابد.
همچنین مراتب قدردانی و احترام خود را به جناب آقای ایوان خیل وزیر محترم پیشین روابط و تجارت خارجی بابت تلاشها و خدمات ارزشمند ایشان در مسیر تحکیم روابط و همکاریهای دو کشور ابراز کنم. برای ایشان در مسئولیت جدید به عنوان وزیر علوم و فناوری آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
سید عباس عراقچی
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران




![دانشگاه اصول دین (به ریاست آیت الله اراکی) در ۱۴۰۳، صد میلیارد بودجه گرفته، سال بعد ۱۱۹ میلیارد خواهد گرفت/ کافیست این نهادها در بودجه پا دار شوند [تا باز هم بودجه دریافت کنند]](https://8sobh.ir/wp-content/uploads/2025/03/1928039_876-390x220.jpg)
