ورزشی

پوسترهای فوتبالی برای میراث ایران و هواداران نابینا

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

برخی تیم‌های فوتبال کشورمان در آستانه دیدارهای لیگ برتر، پوسترهایی را مرتبط با مناسبت‌های جهانی در فضای مجازی منتشر کردند.

به گزارش ایسنا، تیم‌های شمس آذر قزوین و فجر سپاسی ساعت ۱۸ روز شنبه ـ ۲۶ مهر ماه ـ به مصاف هم می روند که در همین راستا، تبریک قابل جالب باشگاه شمس‌آذر به مناسبت روز جهانی غذا با تصویری از قیمه نثار قزوینی را در پوستر این تیم شاهد هستیم.

پوسترهای فوتبالی برای میراث ایران و هواداران نابینا

قلعه فلک و الافلاک در پوستر باشگاه پرسپولیس برای دیدار با خیبر قابل مشاهده است. این دو تیم هم شنبه ـ ۲۶ مهر ـ ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه به مصاف هم می روند.

فلک‌الافلاک قلعه‌ای تاریخی در مرکز شهر خرم‌آباد در استان لرستان است. فلک‌الافلاک با نام قلعهٔ دوازده‌بُرجی هم شناخته می‌شود. این بنا بر فراز تپه‌ای مشرف به شهر خرم‌آباد و در نزدیکی رودخانه، در مرکز شهر قرار گرفته و چشم‌گیرترین اثر تاریخی و گردشگری در این شهر است. تاریخ ساخت این قلعه به دورهٔ ساسانیان بازمی‌گردد. این بنا در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۴۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

پوسترهای فوتبالی برای میراث ایران و هواداران نابینا

اما همزمان با ۲۳ مهر ماه روز عصای روشن، انتشار پوستر باشگاه آلومینیوم برای بازی مقابل پیکان را شاهد بودیم. این پوستر به امیرعباس تاجیک و تمام هواداران روشندل فوتبال تقدیم شده است.

دو تیم پیکان و آلومینیوم، شنبه ۲۶ مهر ماه ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف هم می روند.

پوسترهای فوتبالی برای میراث ایران و هواداران نابینا

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا