اقتصادی

پرداخت بیش از ۲۲۰۰ فقره تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در ۲ ماه ابتدایی سال توسط بانک پاسارگاد

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

به گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، از ابتدای فروردین‌ماه تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، تعداد یک‌هزار و ۶۶۲ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است؛ اقدامی که در راستای تسهیل تشکیل خانواده و حمایت از زوج‌های جوان صورت گرفته است. بانک پاسارگاد همچنین در همین بازه زمانی، با پرداخت ۵۶۹ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، نقش مؤثری در حمایت از سیاست‌های کلان جمعیتی و تشویق به فرزندآوری ایفا کرده است.

این بانک در کنار نقش‌آفرینی مؤثر در تأمین مالی بخش‌های مختلف اقتصادی و حمایت از تولید و اشتغال، پرداخت تسهیلات تکلیفی را نیز همواره از مهم‌ترین اولویت‌های خود دانسته و تلاش کرده است با تسهیل فرآیندها، کاهش زمان انتظار و ارتقای کیفیت خدمات، زمینه بهره‌مندی سریع‌تر متقاضیان از این تسهیلات را فراهم کند.

بانک پاسارگاد با تداوم این رویکرد، حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و ارتقای رفاه اجتماعی را بخشی از رسالت حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی خود می‌داند و در این مسیر، همراه و پشتیبان خانواده‌های ایرانی است

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا