ورزشی

پدری: باید درباره این داور تحقیق شود

به گزارش هشت صبح و به نقل از ایسنا؛

هافبک آبی‌اناری‌ها همانند سرمربی تیمش به عملکرد داور لهستانی دیدار برگشت اینتر – بارسا معترض بود.

به گزارش ایسنا، بارسلونا که در دیدار رفت دور نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر اینتر با تساوی سه بر سه متوقف شده بود در دیدار برگشت با نتیجه چهار بر سه شکست خورد تا تیم آماده فلیک از صعود به فینال بازماند.

به نقل از اسپورت، بازیکنان و کادر فنی بارسلونا در پایان بازی برگشت به عملکرد سیمون مارسینیاک، داور لهستانی مسابقه و دستیارانش، در این بازی به شدت معترض بودند. پدری بعد از بازی گفت: اتحادیه فوتبال اروپا باید درباره این داور تحقیق و بررسی کند زیرا بسیاری از تصمیم‌هایش را درک نکردم. این اولین بار نیست که چنین اتفاقی با این داور برایمان رخ می‌دهد.

پدری: باید درباره این داور تحقیق شود

او  ادامه داد: همان طور که هانسی فلیک، سرمربی تیم، گفت داور همه تصمیمات ۵۰-۵۰ را به سود حریف سوت می‌زد. در صحنه یامال باید میخیتاریان کارت زرد می‌گرفت و داور پنالتی اعلام می‌کرد اما هیچکدام از این تصمیم‌ها را نگرفت. بازیکن حریف باید اخراج می‌شد و داور باید پنالتی می‌گرفت. واقعا نمی‌فهمم چرا که این اتفاق رخ نداد.

بیشتر بخوانید:

پدری در پایان گفت: احساس یاس و ناراحتی می‌کنم. ما توانستیم بازی دو بر صفر باخته را با نتیجه سه بر دو عوض کنیم و این واقعا غرورانگیز بود. حذف‌شدن واقعا سخت است؛ به خصوص پس از گل سوم آنها در دقایق پایانی. تیم همه چیز را ارائه داد و ما شایسته صعود به فینال بودیم اما نباید فراموش کرد که ما یک تیم جوان هستیم و باید از این باخت درس بگیریم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا