استان ها

پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان سراهای حضرت رضا (ع) – هشت صبح

به گزارش هشت صبح و به نقل از مهر :

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی طالبیان اظهار کرد: همه ساله خیل عظیمی از دلدادگان حضرت رضا (ع)، مهمان خوان بابرکت این امام همام در حرم مطهر رضوی می‌شوند و از غذای خوش‌طعم مهمان‌سراهای این آستان مقدس در وعده‌های مختلف، متنعم می‌شوند.

مدیر مهمان‌سراها و آشپزخانه حضرت رضا (ع) افزود: پذیرایی از زائرین و مجاوران در صحن و سرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و شاید بتوان از آن به‌عنوان یکی از مهمترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال می‌شود.

وی، مأموریت اصلی مهمان‌سراهای حضرتی را ارائه خدمت پذیرایی به مهمانان و مدعوین این آستان مقدس ذکر کرد و ادامه داد: روزانه حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های ناهار و شام، در دو مهمانسرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ می‌شود که این آمار در ایام و مناسبت‌های خاص سال، افزایش می‌یابد. وی اضافه کرد: کارکنان این مهمان سرا با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب و درجه یک، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش دارند تا با رعایت تمامی الزامات استاندارد و پروتکل‌های بهداشتی، غذایی سالم و در خور شأن و شایسته زائران را، طبخ و آماده‌سازی کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا