سیاسی

ویدیو: رحمان قهرمان پور در گفت و گو با «انتخاب»: آمریکایی‌ها اکنون در حال ایجاد یک تهدید معتبر هستند اما تا اکتبر مسئله حمله اولویت ندارد / به دلایل مختلف ترامپ به توافق با ایران احتیاج دارد اما به معنای این نیست که از خواسته‌های خودش کامل بگذرد؛ ما هم نمی‌گذریم / دیپلماسی تا شروع نشود کار جلو نمی‌رود

به گزارش هشت صبح و به نقل از انتخاب :

رحمان قهرمان پور در گفت و گو با «انتخاب» می گوید که آمریکایی‌ها اکنون در حال ایجاد یک تهدید معتبر هستند اما تا اکتبر مسئله حمله اولویت ندارد. به دلایل مختلف ترامپ به توافق با ایران احتیاج دارد اما به معنای این نیست که از خواسته‌های خودش کامل بگذرد؛ ما هم نمی‌گذریم. ماهیت مذاکره همین است. دیپلماسی تا شروع نشود کار جلو نمی‌رود؛ این که ما بشینیم و بگوییم اگر ما رفتیم داخل اتاق مذاکره و طرف مقابل یک حرفی زد ما ناراحت شدیم، چه می‌شود؟اگر اینگونه باشد باید دیپلماسی را تعطیل کنیم.

ویدیو کامل با فیلترشکن:

گفت و گوی «انتخاب» با کوروش احمدی، دیپلمات سابق ایران در نیویورک و رحمان قهرمان پور، تحلیلگر و پژوهشگر روابط بین الملل را در کانال انتخاب در یوتیوب ببینید:

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا